Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:12 12 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kokkai Comimpex SRL va asigura paza instituţiilor din comuna Corbu, judeţul Constanţa (document)

ro

29 Aug, 2018 20:19 998 Marime text
Primăria comunei Corbu a atribuit recent un contract de servicii de paza pentru instituţiile situate pe raza comunei Corbu. Valoarea contractului este de 425.408,76 lei, fără TVA. Firma câştigătoare este Kokkai Comimpex SRL.

Obiectul contractului

Paza şi intervenţia trebuie să fie asigurată de către o Societate Comercială specializată în serviciul de pază şi protecţie, care să fie constituită şi să funcţioneze conform prevederilor legale (Legea 333/2003). Prin serviciile de pază şi intervenţie rapidă trebuie să se asigure:
• paza obiectivelor împotriva furturilor şi a distrugerii bunurilor precum şi a altor acţiuni producatoare de pagube materiale;
• asigurarea ordinii publice în interiorul obiectivelor. Serviciile de paza cu post fix si cele de intervenţie rapidă trebuie să fie asigurate în regim de permanenţă ( 24 h.) Pentru fiecare post fix, atit pe timp de zi cit si pe timp de noapte, pe fiecare schimb de lucru, paza se asigura cu cate un agent de paza pe fiecare post.

Persoanele ce dețin funcții de decizie

Galbinasu Marian,Marin Cornel,Gurgui Stan,Murariu Stelica,Luminare Vasile,Mocanu Daniel,Criveanu Jean,Scarlat Marian,Nahornie Laura,Poteleanu Vasile,Nistorache Nicusor,Visan Gheorghe,Robu Ioana,Misu Cristian,Orasanu Larisa,Robaciu Gheoreghe,Raicu Aneta,Rotaru Daniel,Constantin Elena,Sotreanu Mirela,Nastase Diana,Ionita Simona Madalina.

Kokkai Comimpex SRL, în datele Registrului Comerţului  

Societatea Kokkai Comimpex SRL a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul în localitatea Techirghiol. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Apseleam Cidem, născut pe 16.08.1973, în Constanţa, este asociat unic. Administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă, este Ismail Oyama Erhan.

Domeniul de activitate principal este "activităţi de protecţie şi gardă".
 
În anul 2016, Kokkai Comimpex SRL a avut 224 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 4.799.431 de lei şi un profit de 212.546 de lei.

Pentru anul 2017, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 3.689.436 lei, un profit de 139.791 lei şi un număr de 139 salariaţi.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii