Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Kokkai Comimpex SRL, contract pentru servicii de pază în comuna Topraisar (DOCUMENT)

ro

20 Feb, 2024 17:00 833 Marime text
  • Kokkai Comimpex SRL este deținută de Cidem Apseleam și administrată de Oyama-Erhan Ismail.
Kokkai Comimpex SRL și-a adjudecat de la Primăria Topraisar, prin procedura simplificată, contractul vizând servicii de pază în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că, pentru acest contract, au fost depuse în total trei oferte admisibile.
 
Contractul a fost adjudecat de Kokkai Comimpex SRL la o valoare de 1.293.890,4 lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 260.000 de euro, la cursul actual.
 
Inițial, contractul fusese estimat la 1.300.000 de lei fără TVA.
 
În descrierea achiziției, se precizează că aceasta presupune „servicii de pază în comuna Topraisar, jud. Constanța: Achiziţie publică de servicii de pază, patrulare, monitorizare și intervenție rapidă la obiective ce aparțin domeniului public al comunei Topraisar jud. Constanța, astfel: 1. Servicii de pază fixă – 3 posturi fixe (3 agenti), 8 ore/zi (luni-duminică) 2. Servicii de patrulare – permanent, 24/24, 1 agent cu autoturism 3. Monitorizare sistem antiefracție și intervenție rapidă – 14/24 (luni-vineri); 24/24 (sâmbătă, duminică și zile libere legale)“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Înainte de atribuirea contractului, procedura s-a aflat în atenția Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor (detalii aici), dar și în atenția judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța (detalii aici)
 
Despre Kokkai Comimpex SRL
 
Compania Kokkai Comimpex SRL nu se află la primul contract privind servicii de pază în comuna Topraisar, un contract similar fiind semnat și în 2021.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 februarie 2024, Kokkai Comimpex SRL a fost înființată în 1991, are sediul social în Techirghiol, pe strada Mihai Eminescu, nr. 56 și se ocupă de activități de protecție și gardă.
 
Firma are puncte de lucru și în Constanța și Tulcea.
 
Asociat unic al Kokkai Comimpex SRL figurează Cidem Apseleam (asociat în Respect Blue SRL), iar administrator este Oyama-Erhan Ismail (asociat unic și administrator al Kokkai Security SRL).
 
Conform termene.ro, Kokkai Comimpex SRL figurează cu 88 de achiziții directe (Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Liceul Teoretic Callatis, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Kokkai Comimpex SRL a declarat 102 angajați, profit peste 725.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,35 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Ovidiu pune la bătaie peste 800.000 de euro pentru Școala Gimnazială Nr. 3, din satul Culmea (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii