Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Investiție de peste 9.000.000 lei pentru locuințe sociale, în comuna Ciucurova. Societatea câștigătoare a fost înființată anul acesta (DOCUMENT)

ro

23 Dec, 2021 11:57 3295 Marime text


Comuna Ciucurova, județul Tulcea, a organizat o licitație pentru achiziția de servicii de proiectare, asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru obiectivul de investitii „locuințe sociale și de necesitate – comuna Ciucurova, jud. Tulcea"
 
Contractul a fost atribuit pe 20 decembrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 21 decembrie.

Pentru realizarea investiției au fost analizate 2 (două) variante/situații, în urma evaluării alternativelor s-a ales varianta nr.1 minimală că fiind varianta optimă.

Varianta cu investiție minimă - S-a pornit de la premisa realizării unui ansamblu de locuințe format din 4 corpuri de clădire, cu un tronson pe cladir, cu regim de înaltime P+3E, având 2 corpuri de clădire anexă cu funcțiunea de centrală termica.

În această variantă indicatorii urbanistici sunt următorii : P.O.T =8,13%, C.U.T = 0,30, H maxim= 15,37 m ( de la cota +0,00), ajungând la o suprafață desfășurată totală de 2513,2 mp și un total de 32 apartamente (1 și 2 camere). Capacitățile tehnice (în unități fizice și valorice), indicatorii urbanistici care trebuie avuți în vedere la execuția lucrărilor sunt prevăzuți în Studiul de Fezabilitate la pag.23/52.

Terenul se afla în propietatea U.A.T. Comuna Ciucurova. În prezent, terenul studiat are acces la toate utilitățile tehnico-edilitare existente în zonă – alimentare cu apă și energie electrică.

Conform P 100-1/2013, clasa de importanță a construcțiilor este “III” - construcții de importanță NORMALĂ.

Categoria de importanță conform H.G. nr. 766/1997 “Hotărâre pentru aprobarea unor regulamente privind calitatea în construcții este “C”, normală, model de asigurare a calității “3”.

Se vor avea în vedere la întocmirea ofertelor respectarea soluțiilor tehnice și principalelelor lucrări pentru investiția de bază, prevăzute în S.F la pag.20-44.
Se vor realiza lucrări de :

• finisaje interioare și exterioare conf. Specificațiilor din S.F pag.21/52
• structură de rezistență conf. Specificațiilor din S.F pag. 21-26/52
• instalații electrice conf. Specificațiilor din S.F pag. 26-32/52
• instalații sanitare conf. Specificațiilor din S.F pag. 32-42/52
• instalații termice conf. Specificațiilor din S.F pag. 42-45/52

Se va asigura conformarea cu reglementările specifice funcțiunii preconizate din punctul de vedere al asigurării tuturor cerințelor fundamentale aplicabile construcției, conform gradului de detaliere al propunerilor tehnice, respectiv siguranță la foc ( conf. Specificațiilor din S.F pag.46/52), siguranță în exploatare (conf. Specificațiilor din S.F pag.46/52)
 
 
Atenție!

Termenul până la care operatorii economici pot solicita clarificări, în conformitate cu prevederile art.160 alin. (2) din Legea 98/2016 actualizată, este de 15 zile, înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.

Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări (dacă acestea au fost primite în termen), în conformitate cu prevederile art.161 din Legea 98/2016 actualizată ,cu 6 zile înainte de data stabilita pentru depunerea ofertelor.
 

Valoarea totală a contractului este de  9.080.620 lei, iar societatea comercială câștigătoare este BIZANTINE ART PROIECT S.R.L.

Despre societatea comercială câștigătoare

 
Potrivit confidas.ro, societatea comercială ART PROIECT S.R.L.  a fost înfiinţată în anul  2021 și are sediul social în orașul Năvodari, județul Constanța.
 
Compania nu a raportat datorii la ANAF.

Asociat unic și administrator este Lipan Nelu Ionuț.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă lucrările de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Compania BIZANTINE ART PROIECT S.R.L. nu a încheiat niciun contract de achiziții publice.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii