Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:26 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Tulcea Echipamentul IT din cadrul proiectului ”Extindere si dotare Liceu Tehnologic Topolog”, livrat de o firmă din Iași (document)

ro

09 Sep, 2020 00:00 1953 Marime text
  • Primăria Comunei Topolog, județul Tulcea achiziționează echipamente IT pentru Liceul Tehnologic Topolog.
  • Valoarea contractului este de 14.502.253 lei.


Denumirea completă a proiectului atribuit este "Achizitie echipamente IT pentru Liceul Tehnologic Topolog din cadrul proiectului ”Extindere si dotare Liceu Tehnologic Topolog”".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea echipamentelor IT este Quartz Matrix .Valoarea contractului este de 14.502.253 lei lei, iar atribuirea a avut loc în data de 26.08.2020.
 

Descrierea contractului

Vor fi livrate produse respectadu-se specificatiile din caietele de sarcini, respectiv – Achizitie Echipamente IT pentru Liceul Tehnologic Topolog, în cadrul proiectului Extindere si dotare Liceu Tehnologic Topolog.
In cadrul achizitie echipamente IT pentru modernizare Liceu Tehnologic Topolog, vor fi achizitionate urmatoarele:

Lot 1: Echipamente IT

Lot 2: Achizitie sistem de sonorizare

Valoare lot 1: 175.130 lei

Valoare lot 2: 11.400 lei

Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificari sau informații suplimentare este de 5 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor, în măsura în care aceste solicitari vor fi adresate în termenul prevazut la secțiunea I din fișa de date, respectiv cu 8 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor


Firma câștigătoare este Quartz Matrix .
 

Despre Quartz Matrix

Societatea a fost înființată în anul 1994 și are sediul social  în Municipiul Iași.
 
Societatea are capital social subscris de 580.000 lei, integral vărsat, compus din: 58.000 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.   

Acționar unic este Suchar Mihai-Valentin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
Potrivit Registrului Comerțului, pentru anul 2018 societatea a raportat cifra de afaceri netă de  36.894.088  lei, profit de 451.141 lei și un număr mediu de 102 salariați.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:


Contract semnat între Unitatea Militară 02192 din Constanța și o firmă din Iași. Despre ce este vorba (document)

De la cine a luat Primăria Mangalia echipamente audio-video și mobilier pentru proiectul „Clubul Nautic Callatis” (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii