Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Municipiului Tulcea a cumpărat echipamente pentru climatizare. Cine va fi furnizorul (document)

ro

10 Jul, 2021 20:31 2719 Marime text
  • Obiectul contractului îl constituie achiziția de „furnizare echipament tip chiller pentru climatizare și servicii de reparații a sistemului de climatizare de la sediul Consiliului Județean Tulcea”.
Județul Tulcea a organizat o licitație pentru achiziția echipamentelor tip chiller pentru climatizare și servicii de reparații a sistemului de climatizare de la sediul Consiliului Județean Tulcea.

Contractul a fost atribuit pe 6 iulie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 7 iulie.

Societatea care s-a ocupat de „furnizare echipament tip chiller pentru climatizare și servicii de reparații a sistemului de climatizare de la sediul Consiliului Județean Tulcea” este Primăria Tulcea.

Obiectul contractului îl constituie achiziția de „furnizare echipament tip chiller pentru climatizare și servicii de reparații a sistemului de climatizare de la sediul Consiliului Județean Tulcea”.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data-limită de depunere a ofertelor este de 7 zile.

Autoritatea contractantă va răspunde solicitărilor de clarificări înainte cu 4 zile față de data limită de depunere a ofertelor.

Valoarea totală a contractului este de 294.990 lei, iar societatea câștigătoare este UNICOMP SA.
 
Despre societatea comercială UNICOMP SA

Potrivit Confidas, societatea comercială a fost înfiinţată în anul 1991, cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, Str. Izbiceni. Acționari sunt Vîrlan Florin Eugen, cu un procent de 96.5%, listă tip acționari persoane fizice și listă acționari persoane juridice.

Domeniul principal de activitate al firmei îl reprezintă lucrările de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 12.897.993 lei, pierderi 2.522.263 lei și un număr mediu de 40 de angajați. În anul 2019, societatea comercială a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 4.982.564 lei, profit 182.137 lei și un număr mediu de 45 salariați.

Compania Unicomp S.A. a încheiat 116 contracte de achiziții publice in valoare totală de 50.527.974,50 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe www.licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii