Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:22 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Spitalul Municipal Medgidia cumpără medicamente pentru tratarea Covid-19

ro

25 May, 2021 16:23 2338 Marime text
  • Spitalul Municipal Medgidia cumpără medicamente utilizate în tratarea coronavirusului.

Spitalul Municipal Medgidia, județul Constanța a încheiat două acorduri cadru de furnizare „medicamente utilizate în tratarea Covid-19".

Potrivit LicitatiaPublica.ro, societățile câștigătoare sunt Pharma și Farmexim SA.

Valoarea contractelor este de 97.790 lei, fără TVA (Farmexim SA), respectiv 44.050 lei, fără TVA (Pharma).

Despre societățile câștigătoare

Societatea Pharma SA a fost înființată în anul 2000, în municipiul Iași.

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 25 mai 2021, capitalul social subscris este de 200.000 lei, integral vărsat, compus din 20.000 de acțiuni, fiecare a câte 10 lei.

Acționarul persoană juridică este Pharma SA, cu sediul social în Iași și acționarii pesoane fizice sunt: Andreea Acatrinei, Vasile Ențuc, Marius Lucian Solomia, Claudia Păduraru, Cristina Stanca, Constantin Nicuța, Ciprian Alexandru Acatrinei și Anca Ignat. Administratorii și directorii societății sunt Marius Lucian Solomia, Constantin Nicuța și Claudia Păduraru. 

Domeniul de activitate principal este comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice.


Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 140.131.057 lei, un profit de 1.332.816 lei și un număr de 147 de salariați. 

Farmexim SA este o societate cu sediul în Bucureşti și are un capital social de 14.695.200 de lei. Firma care are ca obiect de activitate principal comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice îi are ca administratori pe Gheorghe Gilcescu, Isabelle Iacob și director Ovidiu Buluc.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii