Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța cumpără de la Draeger România kit de prelevare salivă pentru Drager Drog Test! Care este valoarea achiziției (DOCUMENTE)

ro

24 Mar, 2024 10:30 793 Marime text
 
 
  • Draeger România SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente, are sediul pe Calea Floreasca, Nr. 169A, București, Sector 1, și este controlată de companie Drager Medical International GMBH, din Germania.
 
 
Inspectoratul de Politie al Județului Constanța cumpără de la Draeger România kit de prelevare salivă pentru Drager Drog Test 5000 - 8 clase substanțe.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea estimată a achiziției este de 137.500 de lei.  
 
Condiții de livrare:
 
Livrarea va fi gratuită la sediul IPJ Constanța, bulevardul Mamaia, nr 106, Constanta și se va realiza de către ofertant, în maxim 3 zile de la data primirii comenzii ferme.
 
Produsele vor fi însoțite de: factură fiscal și electronică, declarație de conformitate și certificat de garanție. Marfa va fi recepționată doar cu aviz de însoțire și factură în original.
 
IPJ Constanța - echipa managerială
 
Chestor de poliție Dumitru Bîltag - împuternicit inspector șef. 
 
Comisar-șef de poliție Nicolae Simion - adjunct al șefului inspectoratului.
 
Comisar-șef de poliție Daniel Ovidiu Cătană - împuternicit adjunct al șefului inspectoratului. 
 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe din Constanța ale societății, potrivit licitatiapublica.ro.
 
Despre Draeger România SRL
 
Potrivit Termene.ro, SC Draeger România SRL se ocupă de comerțul cu ridicata al altor mașini și echipamente, are sediul pe Calea Floreasca, Nr. 169A, București, Sector 1, și este controlată de companie Drager Medical International GMBH, din Germania.
 
Ca administrator apare Rizea Laurentiu Adrian.
 
Cu mai multe contracte publice, SC Draeger România SRL a declarat, pentru anul 2022, cu 54 de angajați, o cifră de afaceri netă de 96.312.042 de lei și un profit net de 3.402.485.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
IPJ Constanța repară sediul inspectoratului și sediul Secției 3 Poliție!
 
Cumpărări directe
IPJ Constanța cumpără peste 160.000 de cartușe și repară poligonul de tragere!


 
Chestorul Bîltag Dumitru, împuternicit șef al IPJ Constanța! Nepotul lui Florin Piersic, propus șef în Poliția Constanța

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii