Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe IPJ Constanța cumpără peste 160.000 de cartușe și repară poligonul de tragere!

ro

06 Mar, 2024 17:00 944 Marime text
 
 
  • Conform caietului de sarcini, la nivelul IPJ Constanța se află în exploatare un poligon de antrenament și de executare a tragerilor cu armamentul din dotare, închis, amplasat în incinta sediului unității.
  • Poligonul este construit din cărămidă și beton (grosimea pereților: 32 cm zona de cărămidă, 40 cm zona de beton, iar plafonul este planșeu din beton armat).
 
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța achiziționează muniție necesară pentru organizarea și desfășurarea ședințelor de trageri a lucrătorilor din cadrul inspectoratului.
 
Potrivit datelor oficiale, valoarea estimată a achiziției este de 412.184 de lei.
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 08 martie 2024, ora 10:00, iar criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut pe pachet produse“.
 
Conform caietului de sarcini, contractul prevede achiziția a 20.000 de cartușe calibru 7,65X17 mm și 145.000 cartușe calibru 9X19 mm.
 
Livrarea va fi la sediul IPJ Constanța și se va realiza de către ofertant, în maxin maxim 120 zile de la data primirii comenzii ferme.
 
De asemenea, IPJ Constanța dorește să achiziționeze lucrări de reparații la sediul inspectoratului - poligon de tragere.
 
Valoare estimată a achiziției este de 386.554 de lei.  
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 07 martie 2024, ora 13:00. 
 
Conform caietului de sarcini, la nivelul IPJ Constanța se află în exploatare un poligon de antrenament și de executare a tragerilor cu armamentul din dotare, închis, amplasat în incinta sediului unității.
 
Poligonul este construit din cărămidă și beton (grosimea pereților: 32 cm zona de cărămidă, 40 cm zona de beton, iar plafonul este planșeu din beton armat).
 
Amenajarea poligonului trebuie să aibă ca rezultat: să nu existe posibilitatea ieșirii proiectilelor/gloanțelor din incinta  poligonului pe timpul desfășurării ședințelor de tragere cu armamentul, în spatele aliniamentelor țintelor să fie construită o biută pentru captarea gloanțelor (zid de blocuri și tablă balistică), precum și pentru protejarea peretului, să nu poată exista ricoșee periculoase, refacerea instalației electrice, instalația electrică și de ventilație să fie protejate balistic, să existe o iluminare corespunzătoare, pereții și tavanul poligonului să fie fonoabsorbanți, iar materialele folosite să fie rezistente la foc și temperatură.
 
Criterii de atribuire: preșul cel mai scăzut pe pachet servicii/lucrări.
 
Despre IPJ Constanța
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa se organizează şi funcţionează potrivit Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române şi desfăşoară activităţi de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a siguranţei cetăţeanului, de prevenire şi combatere a fenomenului infracţional şi de identificare şi contracarare a acţiunilor elementelor care atentează la viaţa, libertatea, sănătatea şi integritatea persoanelor, a proprietăţii private şi publice, precum şi a altor interese legitime ale comunităţii.
 
Echipa managerială a IPJ Constanța
 
Chestor de poliție Dumitru Bîltag – împuternicit șef al inspectoratului
 
Comisar-șef de poliție Nicolae Simion - adjunct al șefului inspectoratului
 
Comisar-șef de poliție Daniel Ovidiu Cătană – împuternicit adjunct al șefului inspectoratului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Chestorul Bîltag Dumitru, împuternicit șef al IPJ Constanța! Nepotul lui Florin Piersic, propus șef în Poliția Constanța
 
Averea și interesele
Cosmin Piersic, nepotul lui Florin Piersic, împuternicit șef în IPJ Constanța! Iată ce serviciu va conduce (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii