Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:11 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii la Cazarma 507 Constanța. Contract, atribuit de Unitatea Militară 02175 (document)

ro

10 Aug, 2020 00:00 3577 Marime text
  • Unitatea Militară 02175 din Constanța a atribuit un contract de furnizare lift exterior la Pavilion Sm 2 din Cazarma 507 Constanța.
  • Societatea Draft Construct SRL se va ocupa de furnizarea liftului.


Denumirea completă a proiectului atribuit este "Lift exterior la pavilion sm 2 din cazarma 507 Constanța".
 
Societatea care se vor ocupa de furnizarea liftului este Draft Construct SRL. Valorea contractului este de 1.224.000 lei. Atribuirea a avut loc în data de 20.07.2020.
 

Descrierea contractuluiLift exterior la Pavilion SM 2 din Cazarma 507 Constanta-întocmire proiect tehnic de execuție cu detalii de execuție (P.Th.+D.E.), documentații tehnice pentru obținerea avizelor şi autorizaţiilor, inclusiv obținerea acestora, documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C), documentație tehnică pentru organizarea execuției lucrărilor (D.T.O.E), verificare tehnică a documentațiilor tehnice, execuţie lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada derulării contractului.

Cod proiect: 2017-C/I/-507 Constanaț71322000-1 – Servicii de proiectare tehnică pentru construcția de lucrări publice;

45000000-7 Lucrari de constructii (Rev.2)

71356200-0 – Servicii de asistență tehnică

Cheltuielile diverse si neprevazuta , nu sunt incluse in valoarea estimata si nu vor fi ofertate.


Durata de execuție a prezentului contract este de maxim 4 (patru) luni (din care 2(două) luni proiectare și 2(două) luni execuție) începând cu emiterea Ordinului de începere. Autoritatea contractanta raspunde solicitarilor de clarificari /informatii suplimentare in a 3 zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.

Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor : 5 zile
 

Responsabili de atribuirea procedurii


Persoanele cu funcții de decizie la nivelul autorității contractante, responsabile de atribuirea procedurii publice, sunt: comandant - col. dr. Trană Aurel, director financiar-contabil - lt.col.ec. Preda Ovidiu, consilier juridic - lt.col. just. mil. Damian Constantin Alin, director medical - col. dr. Minea Laurențiu (membru comisie evaluare) șef farmacie Șerbănescu Ludmila (membru comisie evaluare), asistent șef chirurgie - Firoi Patrița (membru comisie evaluare), asistent șef medicină internă - Draghia Carmen (membru comisie evaluare), Biroul achiziții - referent Crăciun Andreea (președinte comisie evaluare cu drept de vot), birou achiziții - ec. Iordache Bianca (membru de rezervă președinte), șef secție chirurgie - col. dr. Ghiță Constantin (membru rezervă), șef secție medicină internă - mr. dr. Răduna Marian (membru rezervă), șef secție ATI - cpt. dr. Vedinas Cosmina Ioana, Birou achiziții - referent Hârgău Aurel (membru de rezervă).


Firma câștigătoare este Draft Construct SRL.  

Despre Draft Construct SRL  

Firma a luat ființă în anul 2004, cu sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social este de 200 de lei, compus din 20 de părți sociale, fiecare cu o valoare de 10 lei. Asociat unic este Dumitru Țigănescu, având și calitatea de administrator. Activitatea principală a societății este „lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2015, societatea a avut 25 de salariați, o cifră de afaceri de 1.576.321 de lei și un profit de 570.783 de lei. În 2016, societatea a avut 23 de salariați, un profit de 4.441 de lei, iar cifra de afaceri a fost de 1.765.350 de lei. În 2017, firma a avut 17 salariați, o cifră de afaceri de 1.702.957 lei, iar pierderea a fost de 192.266 lei.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


Citește și:

Spitalul Militar Constanța cumpără măști de oxigen (document)

Spitalul Militar Constanța cumpără materiale sanitare. Ce firmă și-a adjudecat contractul (document)

Spitalul Militar Constanța cumpără videolaringoscoape de la o societate din București (document)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii