Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţii, anunţate de Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa la Cazarma 1369 (document)

ro

01 Jun, 2020 00:00 3883 Marime text
  • Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa intenţionează să execute lucrări de reparaţii curente la împrejmuirea cazărmii 1369 Constanţa
  • Valoarea estimată a contractului este de 281.216,29 lei.


Ministerul Apărării – Unitatea Militară 02192, Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Lucrări de reparaţii curente la împrejmuirea cazărmii 1369 Constanţa“. Valoarea estimată a contractului este de 281.216,29 lei.


Contractul presupune executarea lucrărilor de reparații curente la împrejmuirea cazărmii 1369 Constanța. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15.06.2020, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 15.09.2020. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 8 zile. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificari sau informatiilor suplimentare in a 6-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor.


Pentru contractele de achiziţie de lucrări, ofertanţii vor demonstra că au executat lucrări similare, în ultimii 5 ani, în valoare cumulată de minim 281.000 lei fără TVA, la nivelul unuia sau mai multor contracte. Experienţa similară trebuie să priveasca: lucrări de construire şi/sau de modernizare şi/sau de reabilitare a clădirilor/gardurilor.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

Persoane cu functii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii sunt: Toma Alecu; Popa Catalin; Gheorma Marius; Rădulescu Simona; Ivanov Georgiana; Târşoaga Mihai; Schipor Constantin; Ivan Florina; Ion Valentin; Stoica Adelina; Cosofret Gabriela; Guzu Valentin; Ioniţă Lenuţa.


În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.




Citeşte şi

Trei firme vor furniza lenjerie de pat şi accesorii Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii