Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:01 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întreprinderea Individuală Amariei G. Petru din Suceava livrează merele pentru elevii şi preşcolarii din județul Constanța

ro

22 Mar, 2022 00:00 3377 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța a încheiat un acord-cadru de furnizare şi distribuţie mere pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi particular, precum şi preşcolarilor din grădiniţele de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate, cu program normal de 4 ore” în cadrul “Programului pentru școli al României”
  • Valoarea contractului este de 5.905.908.8 lei
  • Câștigătorul contractului este Amariei G. Petru din Suceava, localitate Horodniceni
  • Potrivit www.confidas.ro, întreprinderea a încheiat 2.327 contracte de achiziții publice în valoare totală de 66.942.239,20 lei
 

 
Consiliul Județean Constanța a încheiat un acord-cadru de „Furnizare şi distribuţie mere pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi particular, precum şi preşcolarilor din grădiniţele de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate, cu program normal de 4 ore” în cadrul “Programului pentru școli al României”.

Cantitățile minime din contractul subsecvent sunt de 143.556 porţii mere iar cantitățile maxime de 5.369.008 porţii mere.
Valoarea contractului este de 5.905.908.8 lei.

Câștigătorul contractului este Întreprindere Individuală Amariei G. Petru din Suceava, localitatea Horodniceni.

Potrivit www.confidas.ro, întreprinderea a încheiat 2327 contracte de achiziții publice în valoare totală de 66.942.239,20 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 

Holiday D’Sign Consult SRL din Ploiești a încheiat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii