Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:28 28 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Palas - Constanţa cumpără motorină din Bihor. Ce valoare are contractul

ro

25 Feb, 2017 00:00 784 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Institutul de Cercetare - Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Palas - Constanţa a atribuit, recent, contractul „Achiziţie motorină EURO 5“. Criteriul de atribuire a contractului, al cărui obiect este achiziţionarea a 20.000 de litri de motorină EURO 5, a fost preţul cel mai scăzut. Societatea care şi-a adjudecat contractul, cu o valoare de 76.800 de lei (fără TVA), este Autovest SRL.
 
Firma Autovest SRL are sediul social în municipiul Oradea, judeţul Bihor. Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înregistrată în data de 29.12.1994. Capitalul social subscris, integral vărsat, al firmei este de 4.310 lei, cu un număr de 431 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociatul unic al societăţii este Viorel Vidra, născut la data de 26.01.1956, în Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Acesta deţine şi funcţia de administrator cu puteri depline al societăţii, care, conform codificării CAEN, are ca domeniu principal de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii