Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:58 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce context colaborează Ministerul Apărării - UM 02192 şi Transas Marine Limited (document)

ro

16 Mar, 2016 13:44 1215 Marime text
 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Ministerul Apărării - UM 02192 a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract intitulat „service softuri simulatoare navale”,  ce intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice.

Descrierea succintă a contractului, potrivit licitatiepublica.ro, este următoarea: „Service la softul Simulatorului integrat pentru conducerea navei, Simulatorului comunicaţii maritime şi GMDSS şi Simulatorului pentru manipularea mărfurilor periculoase, simulatoare produse de TRANSAS Inc – SWEDEN”.

Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Estimat iniţial la valoare de 1465670.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 1464000.00 RON, fără TVA. Firma care a câştigat este Transas Marine Limited, cu adresa poştală în Eastgate Business Park, Little Island nr. 10, localitatea Cork din Irlanda. 

În secţiunea Documente a articolului puteţi citi anunţul de atribuire.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii