Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:44 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce context colaborează Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” cu Royal Service SRL (document)

ro

21 Jul, 2016 19:25 1705 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” – SA a atribuit contractul denumit „Centrală termică alimentată cu gaze naturale şi instalaţii termice la clădire District Linii Constanţa”. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Menţionăm că nu s-a organizat o licitaţie electronică.
Contractul a fost oferit firmei SC Royal Service SRL, cu sediul în Tulcea, strada Balizei, nr. 45. Estimat iniţial la suma de 35507.00 RON, fără TVA, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 31789.74 RON, fără TVA.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”. Liliana Istrate, născută în Tulcea, este unicul asociat al firmei, prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Viorel Istrate este administratorul societăţii.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?

Comentarii