Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:25 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine va furniza echipamente medicale pentru Facultatea de Medicină din cadrul Univesităţii Ovidius Constanţa (document)

ro

17 Jun, 2016 08:40 2246 Marime text

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Universitatea Ovidius Constanța a atribuit prin licitaţie deschisă (electronica) contractul „Furnizare echipamente medicale” cu locul principal de livrare la Facultatea de Medicină/Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, bulevardul Tomis nr. 45, unde criterial de atribuire a fost preţil cel mai scăzut, potrivit licitaţiepublica.ro.
 
Contractul de furnizare „echipamente medicale” cuprinde: LOT 1- Ecocardiograf staționar și sondă ecografie transesofagiana-1 buc; ve=268152 lei fără TVA, LOT 2- Ecocardiograf staționar și sondă liniară ecodoppler vascular- 1 buc; ve=102792 lei fără TVA, LOT 3- Ecograf 4D doppler color digital - 1 buc;ve=490000 lei fără TVA, LOT 4-Freză și Shaver otologică-1 buc sși endoscop flexibil optomic nazofaringo-laringoscop- 1 buc; ve=62364 lei fără TVA și LOT5- Aparat magnetoterapie- 1 buc , aparat electroterapie-1 buc și ultrasunete , aparat laserterapie-1 buc; ve= 6450 lei fără TVA.
 
Valoarea totală finală a contractelor a fost de 917.064 lei. Operatorii economici cărora li s-au atribuit contractele au fost: Contract numărul 79 –„Furnizare Ecograf 4D doppler color digital- 1 buc- lot 3” i-a fost atribuit firmei Medist Imaging & POC SRL (unde estimarea inițială a valorii contractului a fost de 490.000 lei fără TVA, iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 485.900 lei fără TVA), Contract numărul 78 – „ Furnizare Ecocardiograf staționar și sondă liniară ecodoppler vascular-1 buc-lot2” care a fost câștigat de aceeași firmă Medist Imaging & POC SRL (cu o estimare inițială a valorii contractului de 102.792 lei fără TVA și o valoare totală finală a acestuia de 101.900 lei fără TVA), Contract numărul 80 – „Furnizare Freză și Shaver otologică și Endoscop flexibil optomic nazofaringo-laringoscop-1 buc- lot4” a fost atribuit societății Elmed Medical SRL (cu o estimare inițială a valorii contractului de 62.364 lei fără TVA, și o valoare totală finală a acestuia de 62.364 lei fără TVA), Contract numărul 77 –„Furnizare Ecocardiograf staționar și sondă ecografie transesofagiana-1 buc- lot 1” a fost atribuit tot societății Medist Imaging & POC SRL (unde estimarea inițială a valorii contractului a fost de 268.152 lei fără TVA iar valoarea totală finală a acestuia a fost de 266.900 lei fără TVA).
 
Detalii despre firmele câştigătoare
 
Înfiinţată în 2008, Medist Imaging & POC SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 5, pe strada Ion Urdăreanu numărul 34, are un capital social subscris de 500.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principal a acesteia a este comerţul cu ridicata nespecializat. Asociaţi persoane fizice în firmă sunt: Cristina Ioana Crăciun (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6%), Bogdan Radu Niculescu (cu o cotă de 16%), Gheorghe Florin Coica (cu o cotă de 10%), Ionel Manole ( cu o cotă de 34%) și Carmen Vlădescu (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 34%). Administratorul firmei este Bogdan Radu Niculescu ce deţine puteri depline în societate.
 
Elmed Medical SRL, înfiinţată în 1998, are sediul social în municipiul Tîrgu Mureş, pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, are un capital social subscris de 250.200 lei, integral vărsat, iar activitatea principal a formei este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociatul unic al societăţii este Alexandru Rus care are în firmă şi calitatea de administrator cu puteri depline.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii