Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine va asigura elicopterele IAR 330 Puma Naval din Forțele Navale! (DOCUMENT)

ro

27 Oct, 2022 13:24 1470 Marime text
 
 
  • Potrivit licitatiapublica.ro, acordul cadru vizează servicii de asigurare Casco și răspundere civilă pentru elicopterele IAR 330 Puma Naval din Forțele Navale, pentru o perioadă de 48 luni.
  • Contractul - în valoare de 10.513.971 lei - a fost câștigat de Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 
Ministerul Apărării Naționale, prin U.M. 02022 Constanța - Baza Logistică Navală „Pontica“, achiziționează servicii de asigurare CASCO și răspundere civilă pentru elicopterele IAR 330 Puma Naval din Forțele Navale.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, acordul cadru vizează servicii de asigurare Casco și răspundere civilă pentru elicopterele IAR 330 Puma Naval din Forțele Navale, pentru o perioadă de 48 luni.
 
Contractul - în valoare de 10.513.971 lei - a fost câștigat de Omniasig Vienna Insurance Group SA.
 
Conform datelor puse la dispoziție de Confidas.ro, societatea Omniasig Vienna Insurance Group a fost înființată în anul 2001, are adresa în municipiul București, și se ocupă de alte „activităţi de asigurări (exceptând asigurările de viaţă)“.
 
Omniasig Vienna Insurance Group are în structura acționariatului Vienna Insurance Group AG Wienner Versicherung Gruppe (Austria) - 99,54%, Banca Comercială Română SA - 0,08% și Persoane fizice și juridice - 0,37%.
 
Printre persoanele din conducere sau autorizate ale societății se numără:
 
Matula Werner - membru în consiliul de supraveghere
Harald Josef Londer - membru în consiliul de supraveghere
Mădălin Roșu - membru în directorat
Bogdan Ionut Speteanu - membru în consiliul de supraveghere
Klaus Muhleder - membru în consiliul de supraveghere
Stratnic Costinel-Silviu - membru în directorat
Ignat Marian Nicolae - membru în consiliul de supraveghere
Kpmg Audit SRL - auditor
 
Compania Omniasig Vienna Insurance Group SA a încheiat 9468 contracte de achiziții publice in valoare totală de 336.175.191,98 RON.
 
Printre autoritățile contractante numărându-se Administrația Fondului pentru Mediu, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt, Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Administrația Națională a Rezervelor de Star și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 150, Administrația Națională Apele Române, Administrația Națională a Rezervelor de Star și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 140, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale Unitatea Teritorială 145.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a bătut palma cu Omniasig Vienna Insurance Group
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii