Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

High Construct Project, din Constanța, contract pentru Palatul Culturii, din Timișoara (document)

ro

26 Sep, 2020 00:00 3503 Marime text
  • Contractul a fost atribuit în urma unei licitații deschise organizate de Institutul Național al Patrimoniului.
  • Este vorba despre un „contract de prestări servicii de proiectare pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice, respectiv studii de fundamentare, implicit studiu acustic și Documentația de avizare a lucrărilor de intervenție.
  • În luna august 2020, societatea High Construct Project SRL a câștigat și două contracte de la Consiliul Județean Constanța.
Firma constănțeană High Construct Project a câștigat un contract în valoare de 899.000 de lei, fără TVA, pentru servicii de proiectare la Palatul Culturii (Teatrul Național) din Timișoara.
Contractul a fost atribuit în urma unei licitații deschise organizate de Institutul Național al Patrimoniului. Anunțul de atribuire a fost publicat recent în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
Conform anunțului, este vorba despre un „contract de prestări servicii de proiectare pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice, respectiv studii de fundamentare, implicit studiu acustic și Documentația de avizare a lucrărilor de intervenție pentru monumentul istoric «Teatrul Național azi Palatul Culturii (Corpul Vechi)», cod LMI TM-II-m-A-06118“.
Amintim că, în luna august, societatea High Construct Project SRL a câștigat și două contracte de la Consiliul Județean Constanța.
Mai exact, este vorba despre două contracte pentru consolidarea Vilelor Lotus și Buzău, din administrarea CJC, ambele fiind situate în Eforie.
Contractul pentru consolidarea și reparațiile la Vila Lotus (Corp C1) era în valoare de 29.0000 de lei, iar cel de-al doilea, pentru Vila Buzău (Corp C1), era de 24.500 de lei.
High Construct Project a fost înființată în anul 2010 și îl are ca unic acționar și administrator pe Tudorel Marius Constantin.
Firma se ocupă cu activități de inginerie și consultanță tehnică legată de acestea.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire pentru serviile de proiectare de la Palatul Culturii din Timișoara.


Citește și:

Constanța. Primăria a atribuit un contract privind studii de fezabilitate pentru reabilitarea Teatrului de Stat și a patru școli din municipiui



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii