Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:08 17 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Groupe Eurovest International, controlată de Violeta Ciucur, fost rector al UMC, contract adjudecat de la CN APM Constanța (document)

ro

02 Sep, 2019 00:00 824 Marime text
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC) a semnat cu Groupe Eurovest International SRL, firmă controlată de Violeta Vali Ciucur, fostul rector al Universității Maritime din Constanța, și Ionuț Ciucur. Firma a câștigat contractul „Verificare și întreținere sistem de detecție cu Inergen (lot 1) și Verificare și întreținere stingătoare (lot 2)“. Valoarea lotului 2 este de 15.533,5 lei, iar a lotului 1, de 4.265 de lei.
 
Mijloacele tehnice destinate apărării împotriva incendiilor trebuie verificate și întreținute permanent în stare de funcționare prin intermediul unei firme autorizate. De asemenea, stingătoarele ce sunt amplasate în toate locurile de muncă/construcții/mijloace de transport auto/nave din companie sunt mijloacele tehnice destinate apărării împotriva incendiilor și trebuie verificate și întreținute permanent în stare de funcționare, tot prin intermediul unei firme autorizate (conform prevederilor din capitolul „Echiparea și dotarea cu mijloace tehnice de apărare împotriva incendiilor” din Normele generale de apărare împotriva incendiilor, care face parte din Ordinul nr. 163 din 28 februarie 2007 pentru aprobarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor).
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele ce dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, precum și persoanele din cadrul entității contractante ce pot influența conținutul documentației de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: Șerban Daniela – administrator, director general, Bogdan Pascu - director general adjunct, Maria Mergiu – director economic, Patrichi Teodor - director Direcția Exploatare, Hanganu Ciprian - director coordonator, Tomescu Ion - director Direcția Tehnică, Crăciun Mădălin Alexandru - director Direcția Comercială, Ifimov Otilia - șef Departament Achiziții Publice, Pepi Tănase Iulian - șef Serviciu Juridic și Contencios, Kiss Laszlo Eduard - șef Sucursala Energetică Port Constanța, Niculescu Daniel - șef Sucursala de Servicii Port Constanța, Banias Emil Sorin - șef Sucursala Nave Tehnice Port Constanța, Moldoveanu Antoniela - Serviciu Tehnic – Reparații - secretar CTE, Bola Laura Valentina – Serviciul Tehnic – Reparatii - secretar CTE (rezervă), Gamalan Nicoleta Adina - șef Birou Control Financiar Preventiv, Cristian Albu - Departament Achiziții Publice, Cristian Iliescu - șef Birou PSI și Situații de Urgență, dar și administratorii Murgeanu Gabriela, Tivilichi Nicolae Dan, Petrașcu Elena, Burlacu Mircea, Bătrâncă Ghiorghe, Naftali Daniel-Adrian.
 

Groupe Eurovest International SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înmatriculată în anul 2002, Groupe Eurovest International SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 30.000 de lei, integral vărsat, este compus din 3.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați persoane fizice sunt Violeta Vali Ciucur și Ionuț Ciucur, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de repararea mașinilor, este Ciucur Ionuț.
 
În anul fiscal 2016, firma cu 8 salariați a raportat o cifră de afaceri de 778.134 de lei și un profit de 26.597 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma a avut 8 salariați, un profit de 154.442 de lei și o cifră de afaceri de 1.251.881 de lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: 7 salariați, un profit de 120.322 de lei și o cifră de afaceri de 1.054.227 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii