Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 03 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gard metalic colorat pentru locurile de joacă din Cernavodă. De lucrări se ocupă firma care a instalat coșurile de gunoi și mobilierul urban în Constanța

ro

07 Oct, 2022 00:00 1197 Marime text
  • Contractul a fost atribuit prin procedura simplificată, din cele două oferte depuse fiind desemnată câștigătoare cea înaintată de Metalgan Company.
  • Valoarea noului contract este de peste 50.000 de euro, la cursul actual, iar acesta vine după ce, nu mai departe de vara acestui an, cele două părți, respectiv Primăria Cernavodă și firma privată, au convenit ca societatea să livreze și bănci stradale în Cernavodă.
 
Societatea Metalgan Company, din Slatina, a prins un nou contract cu Primăria Cernavodă, de data aceasta firma angajându-se să se ocupe de lucrările de execuție pentru împrejmuirea locurilor de joacă din oraș cu gard metalic colorat, conform Caietului de sarcini.
 
Valoarea noului contract este de peste 50.000 de euro, la cursul actual, iar acesta vine după ce, nu mai departe de vara acestui an, cele două părți au convenit ca societatea să livreze și bănci stradale în Cernavodă.
 
De asemenea, aceeași companie a livrat și coșuri de gunoi și alte obiecte de mobilier urban Primăriei Constanța, în 2021, valoarea contractului fiind atunci de peste 1,74 milioane de lei.
 
În ce privește noul contract semnat acum cu Primăria Cernavodă, valoarea totală este, potrivit informațiilor publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, de 256.650 de lei fără TVA, echivalentul unei sume de peste 50.000 de euro, la  cursul actual.
 
Contractul a fost atribuit prin procedura simplificată, din cele două oferte depuse fiind desemnată câștigătoare cea înaintată de Metalgan Company.
 
Se mai precizează în informațiile suplimentare publicate în SEAP că „execuția obiectivului aferent prezentei proceduri este imposibil de realizat în lipsa alocărilor de la bugetul local a sumelor necesare - autoritatea contractantă își rezervă dreptul de a anula prezenta procedură, în conformitate cu prevederile art. 212 alineat (1) litera c) din legea 98/2016 în urmtoarele cazuri: a) deși procedura de achizitie a fost finalizată și contractul de execuție poate fi semnat, nu s-a alocat, se modifică sau se retrage contribuția asigurată din bugetul local de către Consiliul local“.
 
Despre Metalgan Company
 
Platforma Confidas.ro, consultată pe 7 octombrie 2022, arată că Metalgan Company a fost înființată în anul 2012 și are sediul social în Slatina, pe strada Rozelor nr. 9, județul Olt, iar obiectul de activitate este reprezentat de fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice.
 
Asociat unic și administrator este Iulia Delena Ganea, al cărei nume figurează doar în Metalgan Company.
 
În 2021, societatea a raportat 16 angajați, un profit ce a înregistrat o creștere însemnată, depășind 2,26 de milioane de lei (față de peste 160.000 de lei în anul anterior) și cifra de afaceri peste 6,05 milioane de lei, de asemenea, în creștere față de anul precedent.
 
Firma are un punct de lucru în localitatea Ciurești, din județul Olt.
 
Potrivit Confidas.ro, societatea a încheiat 218 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 7.066.369,15 lei.
 
Ca o completare, așa cum se arăta în edițiile anterioare, în 2020, Metalgan Company a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru ridicarea unui hotel de trei etaje în Eforie Nord. https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/imobiliare/hotel-de-trei-etaje-ridicat-in-eforie-nord-de-o-firma-din-municipiul-slatina-717067.html
 
Ulterior, autoritățile de mediu din Constanţa au anunţat publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul „Construire hotel S+P+3e, amenajări exterioare şi împrejmuire teren“, propus a fi amplasat în Eforie Nord, strada Victoriei, lot 70 şi strada Ştefan cel Mare, lot 69.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Office Mex Concept şi Metalgan Company îşi împart contractele de milioane de lei pentru mobilierul urban din Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii