Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:42 22 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gamaro Construct a câştigat un contract cu Comuna Dobromir (document)

ro

08 Dec, 2015 16:58 1560 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Comuna Dobromir a atribuit un contract privind “creşterea calităţii vieţii prin îmbunătăţirea infrastructurii fizice de bază şi a infrastructurii socio-culturale în comuna Dobromir, judeţul Constanţa”.
 
Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Contractul a fost câştigat de Gamaro Construct SRL. Estimat iniţial la suma de 1,165,818 RON, acesta a fost achiziţionat la valoarea de 1,159,409.58 RON.
 
Cu sediul social în Constanţa, pe şoseaua Mangaliei, nr. 118-120, Gamaro Construct se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Are un capital social subscris de 10710 RON, integral vărsat, cu un număr de 21 de părţi sociale. Asociaţi sunt Ovidiu-Constantin Lambru, născut în Câmpulung Moldovenesc, Suceava, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99% / 99%, şi Dragoş Tomiţă Baţu, născut în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% / 1%. Cel din urmă este şi administrator.
 
În altă ordine de idei, Dragoş Tomiţă Baţu este administrator şi în firmele Astin GB SRL, cu întrerupere temporară de activitate, şi Mobexpo Prod SRL, în funcţiune.


Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Ti-a placut articolul?

Comentarii