Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gălăţenii de la Palmex vor livra containerele la punctele de prim ajutor pentru plajele de pe litoral

ro

22 Oct, 2019 00:00 1798 Marime text

Municipalitatea a achiziţionat containere pentru punctele de prim ajutor de pe plajele din Constanţa. Potrivit Regulamentului de organizare şi funcţionare, Primăria Municipiului Constanţa răspunde de activitatea salvamarilor şi trebuia să asigure amenajarea punctelor de prim ajutor amplasate pe plajele din municipiu.


Amenajarea punctelor de prim ajutor impunea crearea unor condiţii minime de lucru, fapt pentru care era necesară achiziţionarea a trei containere (tip modular) cu dimensiunile 6000x2400x2700mm, de culoare roşie, echipate cu: chiuvetă, aer condiţionat de 12.000-16.000 BTU şi posibilitatea de alimentare la curentul electric şi apă curentă.
Procedura a fost reluată de trei ori pentru că ofertele depuse nu au fost conforme iar containerele vor fi utilizate în viitorul sezon estival.


Contractul a fost atribuit societăţii gălăţene Palmex SRL, iar oferta societăţii a fost de 52.950 lei. SRL-ul care a mai câştigat un contract cu municipalitatea în 2018 (n.r. achiziţie de containere pentru reautorizarea Adăpostului Public de câini fără stăpân) îl are ca asociat şi administrator pe Florin Palade. Înfiinţată în anul 2011 societatea Palmex CM are ca obiectiv de activitate, producerea şi comercializarea de containere modulare locuibile.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

Citeşte şi:


La final de sezon estival Primăria Constanţa cumpără containere pentru punctele de prim ajutor de pe plajă


 

Municipalitatea Constanţa pregăteşte amenajarea a patru puncte de prim ajutor tip container

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii