Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La final de sezon estival Primăria Constanţa cumpără containere pentru punctele de prim ajutor de pe plajă

ro

06 Aug, 2019 00:00 1469 Marime text
Municipalitatea anunţă achiziţia de containere pentru punctele de prim ajutor de pe plajele din Constanţa. Prin Regulamentul de organizare şi funcţionare, Primăria Municipiului Constanţa răspunde de activitatea salvamarilor şi trebuia să asigure amenajarea punctelor de prim ajutor amplasate pe plajele din municipiu. Amenajarea punctelor de prim ajutor impunea crearea unor condiţii minime de lucru, fapt pentru era necesară achiziţionarea a trei containere (tip modular) cu dimensiunile 6000x2400x2700mm, de culoare roşie, echipate cu: chiuvetă, aer condiţionat de 12.000-16.000 BTU şi posibilitatea de alimentare la curentul electric şi apă curentă.
 
Reprezentanţii Biroului de presă al municipalităţii susţin că procedura a fost reluată de trei ori pentru că ofertele depuse nu au fost conforme şi că aceste containere trebuie achiziţionate oricum, chiar dacă nu vor mai putea fi folosite în acest sezon estival, ci abia anul următor.
 
Valoarea estimată fără TVA pentru cele trei containere este de 54.720 de lei. Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 08.08.2019. Ofertele se vor transmite pe adresa de e-mail nicoleta.popa@primaria-constanta.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii