Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă de casă a CFR Constanţa se va ocupa de spălarea lenjeriei de pat din mai multe substaţii din judeţ (document)

ro

24 Jul, 2019 00:00 2502 Marime text
CNTFC CFR Călători SA a atribuit un contract pentru achiziţia de servicii de spălare lenjerie de pat de la dormitoarele de personal CF din Revizia de Vagoane Constanţa, staţia Mangalia, Revizia de Vagoane Mangalia, SELC Medgidia şi Post Revizie Feteşti.
Atribuirea a avut loc la data de 10 iulie 2019, iar aceste servicii sunt necesare pentru asigurarea unor condiţii igienico-sanitare corespunzătoare pentru personalul de drum prevăzut în turnuş cu timp de odihnă la cap secţie în dormitorul staţiilor Constanţa, Mangalia, Revizia de Vagoane Mangalia, SELC Medgidia şi Post Revizie Feteşti. Valoarea totală a achiziţiei este de 116.395,2 lei.

Traditionaleco SRL este firma câştigătoare a licitaţiei. Înfiinţată în anul 2010, societatea are sediul social în Sibioara, comuna Lumina. Capitalul social subscris, de 50.200 de lei, integral vărsat, este compus din 5.020 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Alina-Roxana Chiţu este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de spălarea şi curăţarea (uscată) a articolelor textile şi a produselor din blană.

În anul fiscal 2015, societatea cu cinci salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 398.054 de lei şi un profit de 34.316 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu trei salariaţi a avut o cifră de afaceri de 250.937 de lei şi o pierdere de 11.888 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: trei salariaţi, cifră de afaceri de 278.765 de lei şi un profit de 16.719 lei.

În secţiunea „Documente“, puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Citeşte şi

Cine va spăla lenjeria de pat de la dormitoarele de personal CF din Revizia de Vagoane Constanţa, Mangalia şi Medgidia (document)

Cine va spăla lenjeria din dormitoarele de personal ale CF Constanţa şi Mangalia (document)

SC Traditionaleco SRL se va ocupa de servicii de spălare de materiale textile pentru SNTFC „CFR Călători“ SA


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii