Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma care a actualizat pagina web a Primăriei Constanţa, contract câștigat la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“! (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2023 00:00 1295 Marime text
 
 
  • Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 20 iunie 2023, SC Web Win Group Net SRL se ocupă de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client), are sediul social în Craiova, și este controlată de americanul Lebsock Ryan Matthew și de Bogdan Cristian Stanache, din Dolj, Craiova, România
 
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân”- UM 02192 Constanța cumpără aviziere electronice interactive! Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 135.000 de lei - a fost atribuit societății comerciale Web Win Group Net SRL, din Craiova.
 
Conform Termene.ro, platformă consultată la data de 20 iunie 2023, SC Web Win Group Net SRL se ocupă de activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client), are sediul social în Craiova, și este controlată de americanul Lebsock Ryan Matthew și de Bogdan Cristian Stanache, din Dolj, Craiova, România
 
Ca administrator apare Bogdan Cristian Stanache.
 
Potrivit Termene.ro, Bogdan Cristian Stanache mai apare în Balkan Eco Green Holding SRL, în Tech Ventures SRL dar și în Energie Verde Bradesti SRL, iar în trecut a figurat în Digital Dreams Design Ddd SRLradiată.
 
Profitul net declarat de Web Win Group Net SRL pentru anul 2022 a fost de 2.541.367 de lei.  
 
Web Win Group Net SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Școala Națională de Grefieri București, Opera Română Craiova, Poliția Locală a Municipiului Craiova, Consiliul Județean Călărași, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Clubul Sportiv Municipal București, Asociația pentru Promovarea Femeii din România, Primăria Constanța.
           
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Un SRL din Craiova care are asociat un cetățean american va actualiza pagina web a Primăriei Constanţa (DOCUMENTE)
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii