Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:14 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma avea datorii la stat în 2017 Cine reabilitează jardinierele amplasate pe domeniul public al municipiului Constanța? (document)

ro

23 Mar, 2019 00:00 1519 Marime text
Primăria Constanța a achiziționat prin procedură publică lucrări de reparații la jardinierele amplasate pe domeniul public al municipiului. Achiziția lansată la finalul anului trecut a fost finalizată printr-un contract semnat în februarie cu SC Instal Vila SRL.
 
Societatea desemnată trebuie să reabiliteze jardinierele din beton, cu suprafața laterală tencuită cu terasit sau placată cu piatră naturală cioplită cu glaf mozaicat sau glaf din piatră naturală cioplită. Reparațiile la jardinierele care sunt deteriorate, surpate sau dărâmate se vor executa prin lucrări specifice: turnare beton B150 în fundații și elevații; montare, fasonare armături din oțel beton PC 52 cu diametrul de 8 mm; turnare/reparații glafuri mozaicate pe porțiuni lipsă sau crăpate; tencuieli exterioare; placare glafuri, suprafețe laterale cu piatră naturală cioplită pe porțiuni degradate sau lipsă; șlefuire suprafețe placate cu piatră naturală cioplită (glafuri și suprafețe laterale), vopsitorie lavabil exterior în 2 straturi.
 
Contractul, care are o durată de șase luni și o valoare de 319.482,53 de lei fără TVA, poate fi consultat în secțiunea „Documente”.
 

Instal Vila SRL, în datele Registrului Comerțului


Societatea Instal Vila SRL, înființată în anul 2000, are sediul social în municipiului Constanța și se ocupă cu realizarea de sisteme integrate pentru centrale termice și instalații de încălzire, instalații de ventilare - climatizare, instalații electrice, instalații sanitare. Asociat unic, administrator și director general al companiei este Victor Stoianovici. Firma deține două puncte de lucru, pe strada Eliberării și pe bulevardul Mamaia.
 
Potrivit Registrului Comerțului, situația economică a societății pe anul 2017 se prezenta astfel: firma are un număr mediu de 16 salariați, impozite și taxe neplătite la termenul stabilit la bugetul de stat în valoare de 2.140 lei, profit – 105.049 de lei, cifră de afaceri netă - 1.858.933 de lei și active imobilizate în valoare de 585.533 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii