Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:07 21 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euro Construct SA oferă lucrări de reparaţii la instalaţiile SCB pe raza secţiei CT1 Constanţa (document)

ro

22 Oct, 2016 11:16 1071 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Naţională de Căi Ferate a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract referitor la „reparaţii curente la instalaţiile SCB pe raza secţiei CT1 Constanţa – instalaţia ATM staţia Tulcea Oraş”, potrivit licitatiepublica.ro.

„Se vor execută lucrări de demontare parţială a pieselor şi subansamblelor cu uzuri frecvente componente ale instalaţiilor, înlocuirea picheţilor metalici deteriorati, componente semafoare, componente transmisii mecanice, verificarea funcţionarii tuturor subansamblurilor, vopsirea instalaţiei”, conform caietului de sarcini.
 
Au fost primite două oferte, care au fost şi admise. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, contractul fiind câştigat de SC Euro Construct SA. Estimat iniţial la suma de 118846.60 RON fara TVA, contractul a fost atribuit pentru suma de 113064.85 RON  fara TVA.

Cine este firma câştigătoare

Înființată în 2002, Euro Construct SA, cu sediul social în Constanţa, pe strada Justiţiei are un capital social subscris de 200.000 lei, integral vărsat, iar activitățile principale sunt legate de lucrări de construcţii a căilor ferate de suprafaţă  şi subterane.
 
Acționari persoane fizice în societate sunt Constantin Străinu (fondator – ce deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5.69%), Gheorghe Şerbănescu (fondator – cu o cotă de 1.01%), Niculina Bolchiş (fondator – cu o cotă de 1.01%), Ovidiu Mugurel Cherţ (acționar – cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5.04%) și Tudor Vlad (acționar – cu o cotă de 87.25%).
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii