Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Engie Romania SA se va ocupa de furnizarea de gaze naturale pentru centralele termice din Portul Constanța

ro

17 Aug, 2016 17:47 2523 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța a organizat  licitație pentru atribuirea contract de furnizarea gaze naturale pentru centrale termice din Portul Constanta, Stadionul Portul Constanța. Criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut. Valoarea totală a contractului este de 764.115,25 de lei. S-au primit patru oferte, iar firma câștigătoare este Engie Romania SA.

Engie Romania SA, înființată în anul 2000, are un capital social integral vărsat de 1.992.455,30 de lei. Domeniul de activitate al firmei este comercializarea combustibililor gazoşi, prin conducte. Acționari persoane juridice sunt Ministerul Energiei (33.996162%) ,  Cogac SAS cu sediul în Franța, Gdf Investissments 35 SA cu sediul în Franța, Romania Gas Holding Bv, cu sediul în  Olanda,  Fondul Proprietatea SA(11.998753%), Gdf International SAS ,cu sediul în Franța, Consiliul Local al Comunei Cogealac(: 0.003112%), Consiliul Local al Orașului Ovidiu ( 0.001034%), Consiliul Local al Municipiului Medgidia(0.001034%), Consiliul Local al Comunei Mihail Kogălniceanu(: 0.00519%). 

 ​În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii