Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:48 22 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elcomex-IEA SA oferă servicii pentru instalația de aer instrumental de la Nuclearelectrica (document)

ro

08 Jan, 2016 15:29 1684 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit contractul „Servicii de întreținere, reparații și furnizare piese de schimb/ materiale pentru instalația de aer instrumental STA”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
         
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Elcomex-IEA SA. Valoarea estimată totală a contractului a fost de 151.480 lei, iar valoarea totală finală a fost de 143.500,35 lei, fără TVA.
 
Elcomex-IEA SA, cu sediul sediul social în Cernavodă, pe strada Medgidiei numărul 2B, are un capital social subscris și vărsat de 16.000.000 lei, iar activitățile principale a acesteia sunt lucrările de instalații electrice.
 
Asociații firmei sunt: Ion Grecu (director economic) și  Ștefan Holobiuc, iar administratorul firmei este Ioan Pleșca.
 
La finalul anului 2014, societatea a declarat o cifră de afaceri de 98.699.053 lei, datorii în valoare totală de 66.599.646 lei și un număr mediu de 573 salariați. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii