Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecrane LED de informare în Cernavodă! Cui a atribuit primăria contractul

ro

10 Nov, 2022 00:00 1605 Marime text
  • Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează, de asemenea, că valoarea totală estimată inițial de primărie fusese de 319.000 de lei fără TVA.
Primăria Cernavodă a semnat cu societatea Eltek Multimedia contractul privind achiziționarea, montarea și punerea în funcțiune a ecranelor LED de informare în oraș.
 
Contractul, cu o valoare totală de 261.580 de lei fără TVA, a fost atribuit prin procedura simplificată, fiind depuse cinci oferte pentru acesta.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează, de asemenea, că valoarea totală estimată inițial de primărie fusese de 319.000 de lei fără TVA.
 
Despre Eltek Multimedia
 
Potrivit Confidas.ro, compania Eltek Multimedia a fost înființată în anul 2009 și are sediul social în Voluntari, Șoseaua Pipera nr. 1B, având ca obiect de activitate comerțul cu ridicata de componente și echipamente electronice și de telecomunicații.
 
Societatea este controlată de compania Avitech CO SRL Voluntari, ceilalți asociați fiind Andi Iosif Segal, Mădălin Andrei Neculăesei și Viorel Dorel Biziru.
 
Administrator este Anton Gabriel Roescu, Andi Iosif Segal este reprezentant asociat persoană juridică și împuternicit, împuterniciți fiind și Viorel Dorel Biziru și Mădălin Andrei Neculăesei.
 
Cifrele pentru anul 2021 arată că Eltek Multimedia a avut 37 de angajați, profit de peste 1,25 de milioane și cifra de afaceri a depășit 22,87 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Eltek Multimedia a încheiat 137 de contracte achiziții publice in valoare totală de 6.931.747,32 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Academia de Studii Economice București, Agenția Națională de Integritate, Academia Română Filala Cluj, dar și altele.
 
Despre Avitech CO
 
Potrivit sursei citate, Avitech CO SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul social la adresa unde funcționează și Eltek Multimedia, obiectul său de activitate fiind reprezentat de lucrări de instalații electrice.
 
Asociați în firmă sunt Anton Gabriel Roescu și Traian Valentin Dogaru, ambii fiind și administratori.
 
Numele lui Anton Gabriel Roescu figurează și în societățile Systegra Engineering, Aptus Digital Services, Deflammo Fire Protection, Eltek Multimedia și Fast Park CO, toate din Ilfov.
 
La rândul său, Traian Valentin Dogaru figurează și el în Systegra Engineering, Aptus Digital Services și Deflammo Fire Protection.
 
În 2021, societatea a raportat 181 de angajați, profitul a fost de aproape 1,72 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 50 de milioane de lei.
 
Firma are două puncte de lucru, în București și, respectiv, în Cluj-Napoca.
 
Avitech Co. SRL, arată Confidas.ro, a încheiat 512 contracte de achiziții publice în valoare totală de 50.931.617,95 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Academia de Studii Economice București, dar și Administrația Grădina Zoologică.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Orașul Cernavodă a contractat servicii de preparare și de catering la Căminul pentru Persoane Vârstnice (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii