Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orașul Cernavodă a contractat servicii de preparare și de catering la Căminul pentru Persoane Vârstnice (DOCUMENT)

ro

26 Oct, 2022 12:58 1930 Marime text
 
 
  • Contractul are data 14 octombrie a.c., iar valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 350.400 lei.
 
Orașul Cernavodă a atribuit contractul „Servicii de preparare și servicii de catering la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Orașul Cernavodă, str. 1907, nr. 10“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul de participare.
 
Contractul are data 14 octombrie a.c. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 350.400 lei, ofertant câștigător fiind firma Grande Miraj SRL.
 
Despre SC Grande Miraj SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată miercuri, 26 octombrie a.c., societatea Grande Miraj SRL a fost înființată în anul 2008, are adresa în orașul Cernavodă, județul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Restaurante“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Grande Miraj SRL a avut o cifră de afaceri de 702.697 lei, un profit net de 148.079 lei și 7 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 862.539 lei, un profit net de 303.146 lei și 5 angajați.
  
Potrivit sursei citate, asociat unic în firmă este Gheorghe Paul Suraj Valică, cel care îndeplinește și calitatea de administrator. Acesta nu mai apare într-o altă firmă.
 
Confidas informează și că Grande Miraj SRL a mai încheiat 15 contracte de achiziții publice în valoare totală de 155.175,68 lei, Orașul Cernavodă mai fiind autoritate contractantă de alte șapte ori, ca și Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă (trei contracte), Școala Gimnazială „Mircea Eliade“ (patru contracte) și Școala Gimnazială nr. 1 Cernavodă (un contract).  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Se amenajează pista de atletism a stadionului „Tineretului“ din Cernavodă. Cine execută lucrările (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii