Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eco Fire Sistems SRL, contract pentru colectare deșeuri medicale. Cu cine au semnat (DOCUMENT)

ro

13 Jan, 2022 00:00 2500 Marime text
  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
  • Societatea câștigătoare este din județul Constanța. 
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a încheiat un contract de servicii de colectare, transport și eliminare finală a deșeurilor spitalicești cu o societate din județul Constanța.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 30.12.2021, prin procedura „negociere fără publicare prealabilă“. Valoarea contractului este de 434350 lei.
 
ECO FIRE SISTEMS S.R.L este societatea câștigătoare. Aceasta a fost înființată în anul 2001 și are sediul în comuna Lumina, județul Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, asociații firmei sunt Popescu Sandu Ionel și Popescu Nicoleta Luminița. Popescu Sandu Ionel îndeplinește și funcția de administrator.
 
Conform aceleiași surse, obiectul principal de activitate constă în tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase. În anul 2020, societatea înregistra o cifră de afaceri de 32.495.804 lei, un profit net de 5.058.772 lei și un număr mediu de 72 de angajați.
 
Compania ECO FIRE SISTEMS SRL a încheiat 1161 contracte de achiziții publice în valoare totală de 103.623.418,75 lei, potrivit confidas.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța a bătut palma cu o firmă din Lumina. Despre ce este vorba

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii