Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:03 25 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziția planetariului 4k de către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța, în fața magistraților de la Curtea de Apel

ro

10 May, 2021 00:00 752 Marime text

Luna trecută, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie împotriva rezultatului procedurii de atribuire, comunicat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța Este vorba despre licitația deschisă, organizată în vederea încheierii contractului de achiziție publică, ce are ca obiect „Planetariu hybrid 4k și filme documentare fulldome în cadrul proiectului” .
CNSC a respins contestația formulată de Avitech Co SRL , în contradictoriu cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, ca nefondată.
Totodată, Consiliul a admis, în parte, cererea de intervenție formulată de Sky Professionals SRL, însă respinge ca inadmisibilă cererea intervenienței privind acordarea cheltuielilor de judecată.

Împotriva prezentei decizii se putea formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
Astfel, Avitech Co SRL cu sediul social în București a înregistrat în data de 7 mai 2021, pe rolul secției de contencios-administrativ al Curții de Apel Constanța, dosarul nr. 191/36/2021 având ca obiect litigiu privind achiziţiile publice împotriva Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța și a societății Sky Professionals SRL.
Magistrații au stabilit și primul termen în acest dosar pentru data de 24 mai a.c. la completul C3.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Achiziția planetariului hybrid 4k de către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, contestat la CNSC

Vom avea şosea de coastă! Primăria Constanţa a selectat o firmă din Cluj cu care ar putea semna contractul de peste 32 de milioane de lei
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii