Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dirigenție de șantier pentru revitalizarea zonei Ceair, din Isaccea, adjudecată de o companie din Galați

ro

02 Aug, 2022 15:18 1153 Marime text
  • Firma care și-a adjudecat achiziția a fost Ziromet SRL, oferind un preț de 78.000 de lei, față de suma estimată inițial de primărie, ce se ridica la 100.194,46 de lei.
  • Printre partenerii publici ai companiei desemnate câștigătoare se numără Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 320, Județul Tulcea, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, dar și alte instituții sau autorități publice.
 
Primăria Isaccea a atribuit contractul privind dirigenția de șantier pentru revitalizarea urbană a zonei Ceair companieigălățene Ziromet SRL.
 
Contractul a fost atribuit prin procedura simplificată, patru oferte fiind depuse pentru acesta.
 
În cele din urmă, firma care și-a adjudecat achiziția a fost Ziromet SRL, oferind un preț de 78.000 de lei, față de suma estimată inițial de primărie, ce se ridica la 100.194,46 de lei.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice.
 
Potrivit datelor oficiale, contractul vizează „servicii de Asistență tehnică – Dirigenție de șantier în cadrul proiectului Revitalizarea urbana a Zonei Ceair din orașul Isaccea, jud. Tulcea prin accesarea POR 13.1. Obiectivul specific: Construire și echipare Centru multifuncțional pentru servicii sociale, educaționale, culturale și recreative; SMIS: 126602“.
 
Din cele patru oferte primite, două au fost considerate neconforme, câștigătoare fiind desemnată cea a firmei Ziromet.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 2 august 2022, compania Ziromet a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în Galați, pe strada Melodiei nr.8, obiectul său de activitate fiind reprezentat de „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Pachetul majoritar de acțiuni (75%) este deținut de Andrei Iulian Mitrea, acesta fiind și administrator, în timp ce Florentina Zizi Andrei deține 25%.
 
Numele lui Andrei Iulian Mitrea figurează și în companiile Competitive Business Solutions SRL (administrator) și Triomet 2000 SRL (administrator special – radiată).
 
În ce privește compania ce se va ocupa de dirigenția de șantier pentru lucrările din Isaccea, în anul 2021 firma a avut patru angajați, un profit de aproape 64.000 de lei (în scădere față de anul precedent) și o cifră de afaceri de circa 485.000 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Ziromet SRL a încheiat 42 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 1.678.187,17 lei.
 
Printre partenerii publici ai companiei se numără Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 320, Județul Tulcea, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, dar și alte instituții sau autorități publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firmă din Constanța, contract cu Primăria Isaccea, din Tulcea (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii