Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:19 01 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Hidrografică Maritimă cumpără combustibil de la OMV Petrom Marketing

ro

09 Jun, 2021 19:56 1851 Marime text
  • Direcția Hidrografică Maritimă achiziționează combustibil de la compania OMV Petrom Marketing.

Direcția Hidrografică Maritimă (UM 02133 Constanța) a atribuit, la data de 12 mai 2021, un contract de furnizare combustibil. Societatea care se va ocupa de furnizarea combustibilului este OMV Petrom Marketing.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 35.823,8 lei.

Descrierea contractului

Contract de achiziție publică furnizare produse, împărțit pe 3 loturi.

Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informații privind Documentația de atribuire primite, în mod consolidat, în a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor. Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor zile: 6.

Societatea câștigătoare este OMV Petrom Marketing.

Totodată, există două loturi neatribuite:

Lot Neatribuit:

Titlu: Motorină (în regim de scutire accize)
Data anulare: 07-06-2021
Motivul anularii: Abateri grave de la prevederile legislative afecteaza procedura de atribuire sau este imposibila incheierea contractului, Operatul economic desemnat castigator a refuzat semnarea contractului si i se va retine garantia de participare, conform art. 37, alin 1, lit. c) din H.G. 395/2016.

Lot Neatribuit:
Titlu: Benzină euro plus (în regim de scutire accize)
Data anulare: 27-04-2021
Motivul anularii: Lotul a fost anulat administrativ

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

Vatu Nicolae – comandant, Bujor Gheorghe – şef de stat major, Popa Ramona – consilier juridic; Lucaci Mihaela – contabil şef; Comisia de evaluare: preşedinte Petriman Cornel, membri: Grama Bogdan, Băjenaru Valentin, Pahoncea Alexandru, Chirilă Iosif. Membri rezervă comisie: Vlad Maria, Rădoi Mariana. 

Despre ​OMV Petrom Marketing

Societatea OMV Petrom Marketing SRL a fost înființată în 1998, în București, sector 1 și are ca domeniu de activitate comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule, în magazine specializate

Potrivit confidas.ro, pe anul fiscal 2020, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 19.117.465.324 lei, un profit net de 442.844.061 lei și un număr mediu de 210 angajați.

Asociatul societății este OMV Petrom SA iar administratorul este Adrian Nicolaescu. Directorii firmei sunt Ion George Daniel, Mircea Florin (director financiar) și Popescu Constantin Narcis.

Compania Omv Petrom Marketing SRL a încheiat 22.394 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 1.814.201.094,81 lei. Printre autoritățiile contractante se află: Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța sau Casa de Asigurări de Sănătate Constanța.

În anul 2019, compania a avut 167 de dosare în instanță.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

Comentarii