Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța contract cu o societate din București. Ce achiziții au fost făcute

ro

28 Oct, 2021 17:06 2849 Marime text
  • Direcția Generală de Asistență Socială Constanța (DGASC) a încheiat un contract de achiziție publică cu societatea Target Point SRL.
 
Conform LicitatiaPublica.ro, DGASC a atribuit un „contract de furnizare materiale de uz general lot 1“, iar obiectul acestuia constă în achiziția de materiale de curățenie: materiale uz general, produse profesionale pentru mașina de spălat vase și produse profesionale pentru mașina de spălat rufe, necesare Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, defalcate pe loturi.
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 147.109,81 lei.
 
Data atribuirii contractului, prin procedură simplificată, este 14.10.2021.
 
DGASC va atribui inițial contracte de furnizare pentru fiecare lot în parte cu o durată de finalizare până la 31.12.2021. Prin aceste contracte ce urmează a fi atribuite se vor asigura cantitățile necesare de materiale de curățenie și produse profesionale pentru a se asigura condițiile igienico sanitare în toate unitățile operaționale din subordinea DGAS Constanța. Un lot ce conținea produse profesionale pentru mașina de spălat vase a fost anulat în data de 16.09.2021.
 
Target Point SRL este câștigătoarea contractului . Societatea a fost înființată în anul 2007, având sediul actual în municipiul București. Potrivit Confidas.ro, firma are ca obiect principal de activitate „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
Asociații societății sunt: Bogdan Alexandru Dârmon și Ștefan Ioan Tudorie. Bogdan Alexandru Dârmon este administratorul societății bucureștene, Target Point SRL. Acesta, conform Confidas.ro, figurează ca administrator și la firma Barilla România SRL, înființată în anul 2021, având ca obiect principal de activitate „Comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“.
 
Potrivit Confidas.ro, în anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 3.527.638 lei, un profit net de 472.015 lei și un număr mediu de 6 angajați.
 
Target Point SRL are un singur punct de lucru.

Compania a încheiat 731 contracte de achiziții publice în valoare totală de 8.012.278,21 lei.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii