Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:37 22 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța cumpără lapte și smântână de la Geocor Trade Imp-Exp SRL (document)

ro

23 Apr, 2016 20:05 2156 Marime text
 

 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit contractul „Furnizare lapte și smântână”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Obiectul contractului a constat în furnizarea de lapte și smântână și prestarea serviciilor de transport aferente furnizării acestor produse. Valoarea minimă de 201.329,90 lei fără TVA reprezintă valoarea estimată, iar valoarea maxima de 302.318,10 lei fără TVA reprezintă valoarea estimată ce conține și valoarea posibilelor suplimentări. De asemenea, conform art.6 alin.3 din HG nr.925/2006 contractul se poate prelungi pentru primele patru luni ale anului 2017.
 
Contractul D30640  în valoare de 76.182,8 lei a fost atribuit operatorului economic Geocor Trade Imp-Exp SRL, iar constractul D30639 cu o valoare de 123.398,3 lei a fost atribuit aceleiași firme, ambele contracte având o valoare totală finală de 199.581,1 lei, fără TVA.
 
Geocor Trade Imp-Exp SRL este cunoscută drept societatea în care a fost asociat cu 50% fostul fotbalist Adrian Pitu. SC Geocor Trade Imp-Exp SRL figurează în prezent la Registrul Comerţului cu altă structură de asociere. Este vorba de doi asociaţi, Cristian Leonard Nedelcu, fost asociat cu Pitu în afacere, şi de Corina Nedelcu. La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi. Numai în acest an, firma a încheiat contracte de furnizare de produse alimentare cu Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”  București, Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, UM 02022 Constanța sau Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii