Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța contractează lucrări de reparații generale și renovare la Centrul de Plasament Traian (DOCUMENT)

ro

13 Dec, 2022 00:00 1624 Marime text
 

 
  • Societatea Termoficare Constanța SRL a notificat DGASPC că se află în imposibilitatea de a mai furniza apă caldă și căldură la parametri optimi în zona în care este amplasat centrul rezidențial, deoarece gradul de deconectare / debranșare al consumatorilor din zonă de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică este extrem de ridicat (peste 95%), astfel încât nu vor putea fi asigurate condiții normale de confort termic.
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, autoritate contractantă, a atribuit contractul „Lucrări de reparații generale și renovare - Camera centralei - Centrul de Plasament Traian Str. Nicu Mandai nr. 17A, municipiul Constanta, jud. Constanta“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunțul simplificat.
 
Potrivit e-licitatie.ro, prezenta procedura de atribuire a contractului are în vedere achiziționarea lucrărilor de execuție pentru: „Lucrări de reabilitare - reparații acoperiș, realizare termosistem, reparații tâmplărie, reparații și zugrăveli interioare”, lucrări privind:
 
- Reparatii acoperiș spălătorie
- Refacere acoperiș cladirea anexă
 - Realizare termosistem
 - Reparatii tâmplărie
 - Zugrăveli interioare
 
În vederea menținerii stării tehnice optime si a caracteristicilor funcționale ale clădirilor din cadrul DGASPC Constanța se propune efectuarea următoarelor: 
 
- se vor demonta elementele de acoperiș existente            
- se va realiza astereala și șarpanta
- se va reface învelitoarea de tablă (țiglă tip Lindab)
- se va reface sistemul pluvial
- se va monta schela tubulară metalică, se va monta sistem termoizolant nou, pe care se va aplica tencuiala decorativă  
- se va desface tâmplăria veche, din lemn, și se va monta tâmplărie PVC (uși și ferestre)
- se va reface tencuiala interioară în jurul tocurilor și a pervazurilor
- se vor repara tencuielile interioare, se va finisa cu glet și se va aplica vopsea lavabilă tip Vinarom.
- se va monta gresie și plintă ceramică pe pardoseala din incintă.
- se va desface acoperișul existent al clădirii anexe.
- se va construi structura metalică pentru susținerea panourilor sandwich din care se va realiza noul acoperiș.
- se vor monta jgeaburi și burlane la clădirea anexă.
 
Conform sursei citate, la Centrul de Plasament Traian asigurarea apei calde și încălzirea spațiului rezidential sunt asigurate de societatea Termoficare Constanța SRL. care a notificat DGASPC că se află în imposibilitatea de a mai furniza apă caldă și căldură la parametri optimi în zona în care este amplasat centrul rezidențial, deoarece gradul de deconectare / debranșare al consumatorilor din zonă de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică este extrem de ridicat (peste 95%), astfel încât nu vor putea fi asigurate condiții normale de confort termic.
 
În aceste condiții, pentru a se asigura căldura și apa caldă la parametri optimi beneficiarilor din Centrul de Plasament Traian, este necesar să se monteze centrale termice pe gaze și să se refacă instalația termică a centrului. Se poate amenaja camera centralelor în imobilul alăturat centrului rezidențial, care a avut ca destinație Spălătorie Centrul de Plasament Traian.
 
Nefolosită de o lungă perioadă de timp in acest scop, spălătoria necesită lucrări de reabilitare - reparații acoperiș, realizare termosistem, reparații tâmplărie și reparații și zugrăveli interioare, pentru a putea avea destinația de cameră a centralelor termice pe gaze natural, care vor asigura căldura și apa caldă în centrul rezidențial.
 
Ofertant câștigător este SC Malcons-Com SRL. Contractul are data 29 noiembrie a.c., valoarea fiind 138.394,43 lei.
 
Despre SC Malcons-Com SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată lunio, 12 decembrie a.c., societatea Malcons-Com SRL a fost înființată în anul 1994, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Malcons-Com SRL a avut o cifră de afaceri de 2.431.209 lei, un profit net de 336.722 lei și 12 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 1.373.593 lei, o pierdere netă de 220.675 lei și 11 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic este Liliana Manole, care îndeplinește și calitatea de administrator și care nu mai apare în alte firme.
 
Confidas informează și că firma Malcons-Com a încheiat 94 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 7.365.856,70 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, mai figurând Casa Corpului Didactic Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul“, Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu“, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Grădinița cu Program Prelungit „Căsuța de turtă dulce“, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Marină Grigore Antipa, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Liceul Teoretic Carmen Sylva, Liceul Teoretic Decebal Constanța sau SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
DGASPC Constanța a contractat servicii de formare profesională a personalului contractual aflat în structura organizatorică a instituției (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii