Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:22 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța bate palma cu Dumitru Țigănescu de la Draft Construct (DOCUMENT)

ro

18 Jan, 2023 00:00 1326 Marime text
  • Firma are sediul în Constanța, pe strada Constantin Bobescu nr. 2C
 
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații, cu privire la lucrări de sistematizare teren aferent caselor de tip familial din cadrul proiectului Construirea a doua căsuțe de tip familial (CTF) în localitatea Medgidia, str. Progresului, FN în cadrul proiectului Închiderea Centrulului de Plasament Ovidiu.
 
Atribuirea are în vedere achiziționarea lucrărilor de execuție pentru: „Sistematizare teren aferent caselor de tip familial (CTF) în localitatea Medgidia, str.Progresului, F.N., jud.Constanța” lucrări privind:
 
- sistematizarea terenului aferent caselor de tip familial astfel încât să se aducă cota terenului natural existent sub cota 0 a obiectivelor de investiție CTFI și CTF2, după cum urmează:
 - nivelarea prin terasare a terenului curții. Datorită curbelor de nivel se va realiza o terasare a terenului împărțind suprafața acestuia în două parți, aferente pentru câte o construcție de tip CTF. Terasarea terenului se realizează prin săpătură ce trebuie să înceapă de la nivelul superior, urmărind curbele de nivel. Pentru o desfășurare mai rapidă și mai eficientă în spațiu deschis, săpătura fundațiilor nu se va mai face în șanțuri, ci se va realiza o săpătură generală.
- protejarea incintei celor doua case tip CTF de surplusul de apă provenit din precipitații și dezgheț prin montarea de gabioane.
 
Valoarea finală a achiziției este de 610.207,52 lei, iar firma câștigătoare este Draft Construct SRL, care a încheiat contractul pe 9 ianuarie 2023.
 
Draft Construct SRL
 
Firma are sediul în Constanța, pe strada Constantin Bobescu nr. 2C, fiind fondată în anul 2004. Firma se ocupă, conform codului CAEN, de „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Dumitru Țigănescu este asociat unic și administrator. În 2021, firma a raportat 50 de salariați, cu o cifră de afaceri de peste 35,5 milioane lei și un profit de 3 milioane de lei. Firma a încheiat peste 100 de contracte de achiziții publice in valoare totală de 55.277.431,46 lei.
 
Dumitru Țigănescu este asociat și în firmele Draft Dinamic Construct SRL, Draft Master Construct SRL și Draft Proinvest Construct SRL.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Draft Dinamic Construct SRL controlată de Dumitru Țigănescu a încheiat un contract cu RAEDPP (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii