Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:29 08 02 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Draft Dinamic Construct SRL controlată de Dumitru Țigănescu a încheiat un contract cu RAEDPP (DOCUMENTE)

ro

05 Oct, 2022 00:00 1333 Marime text
  • Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a atribuit un contract de servicii de elaborare a documentației tehnico-economice, pentru reabilitare imobilului de pe strada Mercur nr. 10
  • Câștigător a fost desemnată societatea Draft Dinamic Construct SRL
  • Valoarea contractului este de 8.369.050,54 lei
  • Asociați în firmă sunt Dumitru Țigănescu (80%) și Daniel Dobrinaș - Nicola (20%), care îndeplinește și calitatea de administrator
 

 
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a atribuit un contract de servicii de elaborare a documentației tehnico-economice, servicii de asitență tehnică pe perioada de execuție a lucrărilor și execuția lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții „Reabilitare imobile aflate pe domeniul public și privat al primăriei Constanța prin RAEDPP Constanța – imobil str. Mercur nr. 10”.

Câștigător a fost desemnată societatea Draft Dinamic Construct SRL.

Valoarea contractului este de 8.369.050,54 lei, vezi secțiunea „documente”.

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 19 seoptembrie, societatea Draft Dinamic Construct SRL a fost înființată în anul 2021, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Conform www.confidas.ro, în 2021 Draft Dinamic Construct a avut o cifră de afaceri de 115.340 lei, un profit net de 191.371 lei și 9 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Dumitru Țigănescu (80%) și Daniel Dobrinaș - Nicola (20%), care îndeplinește și calitatea de administrator.
Dumitru Țigănescu mai apare într-o societate, Draft Construct SRL, ca asociat unic și administrator. Firma a fost înființată în 2004, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului și are aceeași activitate principală ca Draft Dinamic Construct. 
 

Confidas informează că Draft Dinamic Construct nu a mai încheiat anterior contracte de achiziții publice.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Sistem integrat de climatizare pentru sediul DRDP Constanța. Cine se ocupă de proiectare și execuție (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii