Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a semnat cu o firmă din București. Despre ce este vorba (document)

ro

16 Oct, 2021 17:41 2740 Marime text
  • Valoarea totală a contractului este de 199.440 lei.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a organizat o licitație pentru achiziția de servicii de întreținere, revizii, reparații curente și efectuare de inspecții tehnice periodice pentru autovehiculele din dotarea parcului auto al DGASPC Constanța.

Contractul a fost atribuit pe 8 octombrie, iar pe www.licitatiapublica.ro a fost publicat pe 14 octombrie.

Obiectul contractului îl constituie prestarea serviciilor de întreținere, revizii, reparații curente și efectuare de inspecții tehnice periodice pentru autovehiculele din dotarea parcului auto al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, jud. Constanța.

Număr zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/ candidaturilor - 6 zile.

Termenul până la care orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informații suplimentare în legătura cu documentația de atribuire este de 6 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 3-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.

Solicitările de clarificări referitoare la prezenta documentaţie de atribuire se vor adresa în mod exclusiv în SEAP la secţiunea „Întrebări" din cadrul procedurii de atribuire derulate prin mijloace electronice, iar răspunsurile la acestea vor fi publicate în SEAP la secțiunea „Detalii procedură - Clarificări, decizii la documentația de atribuire” din cadrul anunțului de participare, autoritatea contractantă urmând să nu dea curs solicitărilor adresate prin altă modalitate de comunicare decât cea stabilită.

Valoarea totală a celor două contracte - „servicii de reparație și întreținere pentru autoturismele din parcul auto al DGASPC” și „contract subsecvent nr. 1 la acordul cadru de prestări servicii de reparații și întreținere inclusiv piese auto și consumabile pentru autoturismele din parcul auto al DGASPC Constanța” - este de 199.440 lei, iar societatea câștigătoare a ambelor contracte este BLC AUTOHOUSE LEADER SRL.

Despre BLC AUTOHOUSE LEADER SRL

Potrivit confidas.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2011 și are sediul social în municipiul Constanţa, str. Crişanei.

Asociat unic este Bulac Mariana și deține un procent de 100% din firmă.

Domeniul principal de activitate al societății comerciale îl reprezintă întreţinerea şi repararea autovehiculelor.

În anul 2020, cifra de afaceri a societății a atins 4.703.150 lei, profit 1.154.981 lei și un număr mediu de 19 angajați. Pentru anul fiscal 2019, cifra de afaceri arată o sumă de 3.868.308 lei, profit 1.334.899 lei și un număr mediu de 15 salariați.

Compania Blc Autohouse Leader S.R.L. a încheiat 284 contracte de achiziții publice in valoare totală de 990.007,53 lei.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii