Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a cumpărat produse pentru dotarea a trei locuințe (DOCUMENT)

ro

23 Mar, 2022 12:50 2827 Marime text
Locuință, foto cu rol ilustrativ: unsplash/ Patrick Perkins

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța  a organizat o licitație pentru achiziția de produse în vederea dotării a trei locuințe protejate aferente proiectului „Sprijin pentru integrare comunitară".
 
Contractele au fost atribuite pe data de 28 februarie, iar pe licitatiapublica.ro au fost publicate pe data de 22 martie.  

Obiectul achiziţiei il constituie furnizarea de produse aferente proiectului „Sprijin pentru integrare comunitară” respectiv veselă, echipamente PSI, echipamente de birotică echipamente medicale etc, în vederea dotarii a 3 Locuinte Protejate, pe strada Gării, nr. 2A, 2B, 2C in localitatea Nicolae Bălcescui, judetul Constanta conform loturilor prevăzute, după cum urmează:
  • LOT 1 - Veselă și tacâmuri;
  • LOT 2 - Echipament Birotică ( IT);
  • LOT 3 - Echipamente PSI;
  • LOT 4 - Echipamente medicale;
  • LOT 5 – Diverse produse;
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități instituționalizate prin dezvoltarea serviciilor de tip Locuinţe Protejate, în vederea integrării acestora în comunitate.

Se pot înainta oferte pentru unul sau mai multe loturi. În cadrul unui lot nu se acceptă oferte parțiale.

Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor este de 12 zile.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar, complet și fără ambiguități tuturor solicitărilor de clarificări cu 6 zile înainte de termenul limită stabilit în anunțul de participare pentru depunerea ofertelor, cu condiția transmiterii solicitării de clarificări în timp util.
 
Valoarea contractelor este de 5.280 lei, 14.928 lei și 16.536 lei, iar societatea comercială câștigătoare a tuturor atribuțiilor este OVAVINCI.

Lot Neatribuit:
Titlu: Lot 3-Echipamente PSI
Dată anulare: 21-02-2022
Motivul anulării: Au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme

Lot Neatribuit:
Titlu: Lot 2-Echipament Birotică (IT)
Dată anulare: 19-01-2022
Motivul anulării: Lotul a fost anulat administrative
 
Despre OVAVINCI SRL

Conform confidas, compania a fost înființată în 2013 și are sediul în municipiul Suceava, iar domeniul princap de activitate este comerţul cu ridicata nespecializat.

În anul fiscal 2020, societatea cu 8 salariați a înregistrat un profit de 2.763.056 lei și o cifră de afaceri de 7.716.769 lei.

Corneliu Mugurel Ovadiuc este asociat unic și administrator.

Compania OVAVINCI S.R.L. a încheiat 3067 contracte de achiziții publice in valoare totală de 22.024.060,01 lei.

Printre autoritățile contractante se numără Academia Navală „Mircea Cel Bătrân” Constanța, Administrația Națională „Apele Române" - Administrația Bazinală de Apă Siret și Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii