Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:49 30 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGASPC Constanța a atribuit un contract pentru achiziționarea de pâine. Ce firmă va furniza produsele (document)

ro

11 Oct, 2021 14:41 1955 Marime text
  • Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a organizat o licitație publică pentru achiziția de pâine.
  • Firma câștigătoare este DOBROGEA GRUP SA.

Valoarea totală a contractului este de  1349344.16 lei.
Contractul a fost atribuit la data de 28 septembrie 2021. Rezultatul final a fost publicat pe licitatiapublica.ro la data de 11 octombrie 2021.


Descrierea contractului

Având în vedere necesarele de pâine transmise de către centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, obiectivul prezentei achiziții este reprezentat de furnizarea de paine la centrele din subordinea D.G.A.S.P.C. Constanța. Furnizarea de pâine este benefică pentru beneficiarii D.G.A.S.P.C. Constanța, deoarece se asigură respectarea prevederilor Legii nr. 272/2004, republicată, privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, cu modificările și completările ulterioare, Legii nr. 292/2011, Legea asistenţei sociale și ale Legii nr. 448/2006, republicată, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. Totodată, achiziția în cauză contribuie la îndeplinirea obiectivelor comunicate la nivelul sectorului administrației publice în care activează D.G.A.S.P.C. Constanța.

Despre societatea câștigătoare- DOBROGEA GRUP SA.

DOBROGEA GRUP SA a fost înființată în anul 1991 și are sediul în municipiul Constanța.

Firma se ocupă cu fabricarea produselor de morărit.

Societatea are 57 dosare în instanță.


Pe anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 177.606.598 lei, un profit net de 2.352.693  lei și un număr de 543 angajați.
 
Acționari în cadrul societății: ACTINVEST SA, ANA VARIETE SRL, ARSENAL FOREST SRL și ARSENAL MONTANA SRL.
 
Mihail Cătălin Vulpe este director general și administrator în cadrul societății. Printre administrator se numără și Luminița Valeria Teodorescu, Fotini Teodorescu(Președinte Consiliu De Administrație), Ionuț Valeriu Corniciuc și Eleonora Brascan.
 
Simona Smarandă Cojocaru este director economic. Mirela Mihaela Pisică este director financiar. Maria Pistol este director operational.
 
Compania Dobrogea Grup S.A. a încheiat 1009 contracte de achiziții publice in valoare totală de 1.451.742,10 lei.
 
 
Sursă informații:

Confidas.ro

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii