Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De unde cumpără Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța ambarcațiuni cu nave și vele

ro

04 Oct, 2021 20:36 2445 Marime text
 
 
  • Unicomp și SC Seacore SRL vor furniza ambarcațiuni cu rame și vele pentru Academia Navală „Mircea cel Bătrân”
Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192 Constanța (Academia Navală „Mircea cel Bătrân”) a încheiat un acord cadru pentru achiziție  ambarcațiuni cu rame și vele.
 
Potrivit Licitație publica.ro, denumirea completă a proiectului atribuit este „Ambarcațiuni cu rame și vele“. 
 
Societățile care se vor  ocupa de furnizarea ambarcațiunilor pentru Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192 Constanța (Academia Navală „Mircea cel Bătrân”) sunt Unicomp și SC Seacore SRL.
 
Atribuirea a avut loc în data de 29.09.2021.   
 
Descrierea contractului
 
Procedura de licitație deschisa pentru achiziție de Ambarcațiuni cu rame și vele cărei valoare totala este de 276.680,00 lei fără TVA.

Numărul de zile pana la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor este de 18 zile.

Autoritatea contractanta va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informațiilor suplimentare în a 11-a zi înainte de data limita de depunere a ofertelor.

Valoarea totala a achizitiei (fara TVA) este de 276.000 lei.
 
Despre Unicomp și SC Sea core SRL, firmele câștigătoare
 
Despre Unicomp 
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  1991 și are sediul social în  București.
  
Administrator este Ciuciu Victor Ioan. Firma deține trei puncte de lucru.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat .
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 12.897.993 lei, profit net de -2.522.263 lei și un număr de 40 de angajați.

Compania Unicomp S.A. a încheiat 116 contracte de achiziții publice in valoare totală de 50.527.974,50 lei.
 
Printre autoritățile contractante se numără Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, Comuna Bucium (Primaria Bucium Alba), Comuna Slatioara, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 1, Directia de Sanatate Publica Gorj
 
Societate are un număr de 116  contracte publice și  29 de dosare în instanță
 
Despre SC Sea Core SRL 
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  2005 și are sediul social în SAL Limanu, comuna Limanu, județul Constanța .
  
Asociați și administratori sunt  Beizadea Alexandru Daniel, cu un aport părți sociale de 200 lei și Ceară Nicolae, cu un aport părți sociale de 190 lei.
 
Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă construcţia de ambarcaţiuni sportive şi de agrement. Sea Core SRL nu a înregistrat puncte de lucru.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 330.050 lei, profit net de 29.452 lei și un număr de trei angajați.

Compania Sea Core S.R.L. a încheiat 1 contracte de achiziții publice in valoare totală de 128.000,00 lei. Printre autoritățile contractante se numără doar Ministerul Apararii - U.M. 02192.
 
Societate are un contract public.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
         
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii