Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:35 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De serviciile de curățenie de la CNAPMC se va ocupa SC Eurototal Comp SRL (document)

ro

14 Jul, 2016 08:53 2791 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a atribuit, prin licitație deschisă, un contract ce are drept obiectiv ”Servicii de curățenie a spațiilor administrative special și de deservire generală”. Locul principal de prestare este Incinta Port Constanța.
 
Se vor presta servicii de curățenie la un număr de zece clădiri administrative, complex sportiv și grupuri sanitare situate în incinta Portului Constanța (Constanța și Agigea), cu o suprafață însumând 14.810 mp. Valoarea estimativă a contractului a fost de 533.106 euro fără TVA.
 
Criteriul de atribuire a contractului a fost ”prețul cel mai scăzut”. Pentru acest contract au fost primite cinci oferte, însă doar două au fost considerate admisibile. În final, după aplicarea criteriului de atribuire a fost declarat câștigător al contractului SC Eurototal Comp SRL. Valoarea totală finală a contractului este de 465.309,75 euro (2.093.893,88 lei).
 
SC Eurototal Comp SRL, str. Sf Maria, nr.1, bl. 10 A4, sector 1, localitatea  București, a fost înființată în 1994, are un capital social de 200 de lei și un obuiect de activitate bazat pe ”Fabricarea pesticidelor şi a altor produse agrochimice”.
Asociații firmei sunt Tița Octavian Daniel și Tița Mihaela. Aceasta din urmă este și administratorul firmei.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a avut în 2015 o cifră de afaceri de 4.366.283 lei, un profit net de 180.738 lei, datorii de 1.297.050 lei și 220 de angajați. Ultima publicare în ANAF este 31.03.2016, iar la acea dată societatea nu avea datorii!
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii