Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De serviciile de curăţenie din sediile Consiliului Judeţean se va ocupa Eurototal Comp. A dat lovitura şi în Portul Constanţa

ro

04 Dec, 2017 00:00 4058 Marime text
S-a încheiat licitaţia pentru atribuirea contractului de servicii de curăţenie şi întreţinere spaţii aparţinând sediilor Consiliului Judeţean Constanţa. Achiziţia a fost împărţită pe două loturi, respectiv: lot 1 - sediul Consiliului Judeţean Constanţa din bulevardul Tomis nr. 51, municipiul Constanţa; sediul CJC din strada Mircea cel Bătrân nr. 106, municipiul Constanţa; sediul CJC de pe aleea Magnoliei nr. 2, bl. L4, municipiul Constanţa, Centrul de Excelenţă în Turism şi Servicii Tomis, strada Nicolae Titulescu nr. 32, municipiul Constanţa, şi lot 2 - Pavilionul Expoziţional din bulevardul Mamaia nr. 331A, municipiul Constanţa.
 
Contractul cuprinde servicii prestate pe o durată de 12 luni. În ceea ce priveşte lotul 1, suprafaţa totală actuală aferentă spaţiilor unde se vor presta servicii de curăţenie este de 5.413,70 mp. Valoarea estimată pentru acest lot a fost de 649.644 de lei fără TVA, iar valoarea la care a fost atribuit - 454.750 de lei fără TVA.
 
În privinţa lotului 2, cantitatea estimată pentru prestarea serviciilor este reprezentată de numărul orelor de prestare a serviciilor de curăţenie la Pavilionul Expoziţional, în funcţie de evenimentele ce urmează a se desfăşura pe parcursul anului. Numărul minim de ore estimat este 7.000 pe an. Valoarea minimă estimată pentru lotul 2 a fost de 105.000 de lei fără TVA, iar contractul a fost atribuit pentru 94.500 de lei fără TVA. Valoarea totală a celor două loturi este de 549.250 de lei fără TVA. 
 
Câştigătoarea celor două contracte este societatea Eurototal Comp SRL, cu sediul în Bucureşti. Firma a fost înfiinţată în 1994, are un capital social de 200 de lei şi ca obiect de activitate „fabricarea pesticidelor şi a altor produse agrochimice“. Punctul de lucru al societăţii se află în comuna Ciolpani, sat Piscu, judeţul Ilfov.

Asociaţii firmei sunt soţii Tiţa Octavian şi Mihaela. Aceasta din urmă este şi administratorul firmei. Potrivit vrajitorul.eu, firma a avut în 2015 o cifră de afaceri de 4.366.283 de lei, un profit net de 180.738 de lei, datorii de 1.297.050 de lei şi 220 de angajaţi.
 
Eurototal Comp SRL a câştigat anul trecut un contract de peste 500.000 de euro pentru „Servicii de curăţenie a spaţiilor administrative special şi de deservire generală“. Locul principal de prestare este incinta Port Constanţa. Alte contracte ale companiei au fost încheiate cu RAEPPS sau Metrorex, dar şi cu mai multe primării de sector din capitală.
 
Persoanele care au deţinut funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire a acestor contracte sunt: Tuţuianu Marius Horia, Learciu Dumitru Daniel, Palaz Claudiu lorga, Matichescu Mirela Florenţa, Belu Mariana, Banciu Mihaela Leila, Blacioti Georgeta, Cristache Florina, Petrachi Mihaela Anca, Rancichi Sebastian Fiorin, Hagea Cristian Adi, Georgescu Elena, Nache loan Mihai, Tănase Carmen Ioana, Lungu Mihaela, Sorescu Raluca, Manea Elena Liliana, Iordache Elena Mihaela, Circiu Veronica, Comanici Carmen, lonescu Adrian Victor, Banică Marian, Coman Raluca Florentina, Saghiu Victoria Ivonne, Tănasă Getuţa, Dimitrov Cristina Mădălina, Stoica Carmen Magdalena, Pedestru Carmen Luminiţa Adriana, Papuc Adriana, Creangă Viorel şi consilierii judeţeni: Bereş Adrian Petre, Bizineche Adrian, Bercaru Nicoleta, Bola Bogdan-Alexandru, Ciobanu Cosmin, Cruşoveanu Marian, Donţu Gheorghe, Drăghici Rareş-Cosmin, Enescu Dumitru-Marius, Florea Dumitru, Găluşcă Constantin, Gheorghe Veronica-Adriana, Gima Stelian, Goidea Florin, lordache Marian, Lămureanu Gheorghe, Lokman Ionela, Marinescu Ion, Matei Radu-Bogdan, Mandila Gheorghe, Memis Baiazid, Mocianu Sorin, Moldovanu Vasile, Muhscină Gheorghe, Nedelcu Sabrina-Maria, Niculescu George- Sergiu, Pintilie Mircea, Popa Liviu, Savlovschi Marcel, Turcu Daniel, Zahariuc Cristian-Florin, Niţă Luminiţa, Lebidov Steluţa şi Stanca Costel.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii