Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără Spitalul Judeţean Constanţa mai multe produse pentru laboratorul de analize (document)

ro

23 Jul, 2019 00:00 2558 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa a atribuit un contract în urma unei licitaţii pentru achiziţia de reactivi pentru laboratorul de analize din ambulatoriu.

Atriburiea a avut loc la data de 9 iulie 2019, fiind vorba de 10 loturi. Dintre acestea fac parte următoarele produse: pachet reactivi biochimie, pachet reactivi hematologie, pachet reactivi coagulare, pachet reactivi ELISA, pachet determinări sifilis, pachet reactivi imunologie, pachet reactivi bacteriologie, discuri pentru antibiogramă, lot bacteriologie, lot control extern.

Societăţile care şi-au adjudecat loturile sunt: DDS Diagnostic, Clini-Lab, Nobis Labordiagnostica, Bivaria Grup SRL, Biomaxima Clinical SRL, A&A Pro Diagnostic.

A&A Pro Diagnostic SRL a fost înființată în anul 2008 și are sediul social în Bucureşti, strada Grâului. Capitalul social subscris de 40.000 de lei, integral vărsat, este compus din 4.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Tănasie Nicolae, cu 5% din capitalul social, Tănasie Mihaela, cu 5% din capitalul social, Banea Anca-Maria, cu 45% din capitalul social, Tănasie Andreea-Elena, cu 45% din capitalul social. Tănasie Mihaela este administratorul firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate.

În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii