Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără Spitalul Clinic Căi Ferate Constanţa aparatură de imagistică medicală (document)

ro

27 May, 2017 10:18 3990 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
 
 
Spital Clinic Căi Ferate Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract de furnizare aparatură de imagistică medicală.
 
A fost admisă o singură ofertă dintre cele trei primite. Astfel, câştigător a fost declarat operatorul economic Siemens Healthcare SRL, pentru suma de 1755000.00 RON, fără TVA.
  
Sediul social al acesteia este în municipiul Bucureşti, strada Preciziei, Centrul pentru Sprijinirea Afacerilor West Gate Business Center. Capitalul social subscris este de 4.641.374,71 de lei. Firma este controlată de Kdag Beteiligungen GMBH, cu sediul în Austria, cu 1,6% din capitalul social, şi Siemens Aktiengesellschaft Österreich, cu sediul în Austria, cu 98,4% din capitalul social, potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 27 mai 2017. Administratorii societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice, sunt Radu Vasile Leocovici şi Florin Niculescu.
 

 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii