Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța, contract cu Gamma Ink Service. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

04 Apr, 2024 10:35 513 Marime text
Administrația Fondului Imobiliar S.R.L. a atribuit prin cumpărare directă un contract de servicii de fotocopiere imprimante scanere.

Potrivit LicitatiaPublica.ro contractual a fost atribuit societății Gama Ink Service.

Valoarea este estimată la 13.035,00 lei.

Serviciile vor fi prestate la locația sediul AFI SRL Constanta, Str Vârful cu Dor nr 10/ conform anexa oferta.1240 din 13.02.2024

Plata va fi efectuata prin O.P. În maxim 30 de zile de la data înregistrării facturii la sediul A.F.I. SRL în baza facturii fiscal.

Despre Gama Ink Service SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 4 aprilie 2024, societatea a fost înființată în anul 2005 și are sediul în strada Mircea Cel Bătrân, Nr. 14, Eforie Sud, Județul Constanța.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 3.834.492 lei, profit de 1.453.341 lei și 12 angajați.

Societatea se ocupă cu repararea calculatoarelor si a echipamentelor periferice.

Asociați sunt Gabriel Tudor cu 97% și Magdalena Tudor cu 3%. Administrator este Gabriel Tudor. Acesta mai figurează ca unic asociat și administrator la Gamma Toner shop SRL.

Societatea a obținut prin negociere directă peste 1000 de contracte cu autorități publice locale. Printre acestea se numără: Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina Grigore Antipa Constanța, Școala Gimnazială nr. 8 Constnața, Instituția Prefectului Județului Constanța, Liceul Teoretic "Lucian Blaga" Constanta, etc.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


 Citește și: 

Administrația Fondului Imobiliar SRL, deținută de Primăria Constanța, proces cu Asociația Petre Țuțea, pentru peste 5.000 de euro! Se așteaptă verdictul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii