Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Serconstruct Roads SRL, un nou contract semnat cu Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENTE)

ro

07 Jun, 2024 12:39 553 Marime text

  • Contractul „Lucrări de asfaltare“ a fost atribuit pe data de 4 iunie, prin negociere directă, de Termica Distribuție Năvodari SRL.
  • Valoarea contractului atribuit societății Serconstruct Roads SRL o valoare de 900.360 lei.
 
Termica Distribuție Năvodari SRL a atribuit contractul „Lucrări de asfaltare“ societății Serconstruct Roads SRL. Atribuirea s-a făcut, prin negociere directă, pe data de 4 iunie, valoarea contractului fiind de 900.360 lei.
 
Lucrările de asfaltare includ următoarele activități,
1. frezare îmbracăminți asfaltice cu grosimea medie de 5 cm, inclusiv evacuare material,
2. amorsare suprafețe cu emulsie cationică,
3. procurare+transport+așternere mecanizata a mixturii asfaltice, grosime de 5 cm.

 

Despre Serconstruct Roads SRL


 
Serconstruct Roads SRL este o societate înființată în anul 2019, are sediul social pe strada Viena, nr. 4, Constanța și are ca domeniu de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Asociat unic și administrator al societății este Talida-Andreea Sîrghei.
 
În anul fiscal 2021, societatea cu 5 salariați a raportat o cifră de afaceri de 3.602.471 lei, un profit net de 118.495 lei și un număr de 5 angajați. De asemenea, în anul fiscal 2022, firma cu 32 de salariați  a declarat o cifră de afaceri de 29.362.378 lei și un profit de 984.680 lei.
 
Serconstruct Roads SRL a obținut, prin negociere directă, 29 contracte de achiziții publice cu societatea Termica Distribuție Năvodari SRL.
 
De asemenea, firma a câștigat 2 licitații de Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

De asemenea, în secțunea Documente puteți consulta contractele obținute de Serconstruct Roads SRL de la Termica Distribuție Năvodari SRL.PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța: Serconstruct Roads SRL, contract adjudecat de la Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENTE)


Cumpărări directe Constanța: Serconstruct Roads SRL va încasa de la Termica Distribuție Năvodari SRL peste 900.000 lei. Iată ce servicii va presta (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii