Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria, un nou contract cu Kmy & Cos Trading SRL, pentru iluminatul public

ro

15 Feb, 2024 15:13 584 Marime text



Primăria Comunei Istria a semnat, prin cumpărare directă, un nou contract cu firma Kmy & Cos Trading SRL din Mihail Kogălniceanu, achiziția vizând, de asemenea, sistemul de iluminat public din comună.
 
După achiziția directă vizând mentenanța și întreținerea sistemului, în valoarea de aproape 27.000 de euro, noul contract vizează „supliment extindere rețea iluminat public comuna Istria, județul Constanța“.
 
Detalii despre achiziția anterioară pot fi consultate în articolul
Cumpărări directe Constanța
Kmy & Cos Trading SRL se va ocupa de mentenanța sistemului de iluminat public din comuna Istria

 
Informațiile privind noul contract au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că este vorba despre „extindere și modernizare rețea iluminat public, montat 28 buc. lămpi led, brațe lampă, cablu rețea, brațe, cleme de derivație materiale și manoperă incluse, documentație tehnică“.
 
Valoarea contractului este de 78.143,53 de lei fără TVA, adică peste 15.700 de euro, la cursul actual.
 
Despre Despre Kmy & Cos Trading SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 14 februarie 2024, Kmy & Cos Trading SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul social în comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu, pe strada Transilvaniei, nr. 135A și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociat unic figurează Cosmin Alexandru Duță, iar administrator este Dumitra Duță.
 
Cosmin Alexandru Duță figurează și în Alsar Pro Construct SRL, administrată de Dumitra Duță, al cărei nume se leagă, de asemenea, și de N & M Dut Apartament SRL.
 
Conform termene.ro, Kmy & Cos Trading SRL figurează cu 386 de achiziții directe (Comuna Istria, Comuna Grădina, Comuna Pantelimon printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Kmy & Cos Trading SRL a declarat zece angajați, profit peste 94.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 2,01 milioane de lei.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Medgidia pune la bătaie peste 2,17 milioane de euro pentru renovarea Muzeului de Artă „Lucian Grigorescu“, din oraș (DOCUMENT)


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii